Levi’s släpper Pride-kollektion med budskapet; Respektera Alla Pronomen

levi's pride collection 2021

För Pride 2021 vill Levi’s uppmuntra till empati och inkludering. Med en inspirerande ny Pride-kollektion hyllar Levi’s LGBTQAI-communityt och utforskar vikten av att lära och respektera korrekt användning av pronomen.

Namnet på kollektionen är ”All Pronouns. All Love,” och fokuserar på berättelser om grandiosa kärlekar, förståelse och optimism.

levi's pride collection 2021

Tillsammans med kollektionen kommer Levi’s också att fortsätta sitt stöd för LGBTQIA-communityt genom att samarbeta med OutRight Action International, en organisation som arbetar för att främja rättigheter för människorna inom LGBTQIA-community över hela världen. 100% av intäkterna från Levi’s Pride 2021 kommer gå till OutRight Action International.

Levi’s har en lång historia av att behandla sina anställda och fans väl och stötta LGBTQIA-communityt. Vi är stolta över att varje år hylla LGBTQIA-communityt med vår Pride-kollektion och genom att delta i Pride-sammanhang över hela världen. Vi tycker att det är så viktigt att se människor så som dom vill bli sedda. Därför är vårt mål i år att lyfta Pride-kollektionen tillsammans med ett budskap som inte går att ignorera: respektera alla pronomen, säger Jen Sey, VD, Levi’s Brand.

levi's pride collection 2021

Levi’s Pride-kollektion 2021 skapades som ett kärleksbrev till LGBTQIA-communityt och består av unisex-plagg utifrån moderna Levi’s klassiker med ett nytt regnbågstryck.

Anmärkningsvärda delar i kollektionen inkluderar Liberation Trucker Jacket, en lätt tvättad indigojacka regnbågsklädd rygg och orden ”they/them, she/her, he/him, we”, en Liberation Short-All, en short-overall i ljus tvätt med regnbågsgrafik på knappar och fram och bakre panel och en Liberation Jumpsuit i vit canvas med orden ”they/them, she/her, he/him, we”, tryckt på ryggen i holographic regnbågs-folie.

levi's pride collection summer 2021

Kollektionen består också av två t-shirts, ett linne, en crew neck, en sport-BH samt accessoarer i form av en hatt, midjeväska, keps och hängslen. 

Du hittar hela kollektion på levi.com.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *