Män på vespor – inspiration för sommarmode

bästa herrmodet sommaren 2020

Igår plockade vi fram sommarens stiligaste åkdon. Idag tar vi fram lite stilinspiration för dig som färdas runt på vespan denna sommar.

Vi svenskar är alltför blygsamma då det gäller att klä oss stiligt i vardagen. Där har vi en del att lära oss av italienska män. Inget säger att du måste anstränga dig för att bli så stilig som möjligt. Men det borde heller inte ses som pretentiöst att göra sitt yttersta att klä sig väl under alla tillfällen i livet om vi så önskar.

Nedan har vi en av sommarens bästa bok gällande herrmode. På omslaget finner du också inspiration för hur du kan klä dig denna sommar.

Ett av sommarens nyckelplagg är en kostym i olika nyanser av jordiga färger som brunt eller beige. Nedan har vi plockat fram en kostym från italienska mästarna av okonstruerade kavajer, italienska Boglioli.

Här har vi en snygg tobaksfärgad nyans på kostymen som är ett mångsidigt plagg för sommaren oavsett tillfälle.

Ovan har vi också en av sommarens snyggaste vespor på marknaden just nu. Den vita Vespa Primavera 50 är en klassiker som har riktigt snygga vintage-detaljer.

Överst syns också Hollywood-legenden Rock Hudson glida runt på en vit vespa under 1950-talet.

Ytterligare accessoarer som kan behövas för den som färdas på vespa. Hjälm såklart – här i form av en riktigt retro variant från CGM Italia.

Den svenska sommaren är inte att alltid så varm. Därför kan det vara en bra idé att använda sig av en färgrann scarf från Eton. Var inte rädd att använda dig av färger när du väljer scarves!

Det börjar kännas uttjatat. Men loafers är faktiskt det enda rätta skovalet för sommaren vid sidan om sneakers.

snyggaste vespa sommar 2020

Igår nämnde vi Roman Holiday från 1953 som en av de största Hollywood-klassikerna där vespan hade en framträdande roll. Det finns såklart många andra exempel från 1950-talet och framåt.

För den som vill ha inspiration av stiliga män på vespa kan vi även tipsa om filmen The Man from U.N.C.L.E från 2015 med bland andra Henry Cavill i huvudrollen.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *