Mazda presenterar nya elbilen MX-30 virtuellt imorgon

Mazda mx-30 elbil

Nu erbjuder Mazda Motor Sverige på ett virtuellt möte med kunder och intressenter med märkets nya elbil, Mazda MX-30. Mötet kommer att hållas tisdagen den 2 juni kl 10:00 och består av en presentation samt beskrivande filmer som kommer att strömmas online.

Arrangemanget är tillgängligt för alla som är intresserade, och anmälan kan ske via följande länk: https://mx30-live.com/SE/vip

Samtidigt kommer även deltagarna att få möjlighet att ställa frågor direkt till Mazda via en chatt. Ett riktigt intressant koncept som vi med stor sannolikhet kommer att få se många exempel på i framtiden, både i bil- och modebranschen.

Ett exempel på detta såg vi bland annat när exklusiva klockmässan Watches & Wonders nyligen presenterades digitalt. Även om fysiska mässor återvänder kommer vi garanterat att få se fler evenemang där produktnyheter lanseras digitalt där kunder har möjlighet att ställa frågor i realtid till representanter från företaget.

Nya Mazda MX-30

MX-30 är Mazdas första serietillverkade elbil och den hade världspremiär på bilmässan i Tokyo i november 2020.

Modellen har bakhängda ”freestyle-dörrar”, en exklusiv interiör som använder sig av ekologiska material och en batteristorlek som ger en räckvidd på ca 200 km (WLTP).

Mazda mx-30 interiör

Priset för Mazda MX-30 First Edition, den första välutrustade utgåvan, startar på 349 900 kr och har kunnat förhandsreserveras på mazda.se.

mazda mx-30 ny elbil 2020

Mazda 100 år

Vi har i flera omgångar uppmärksammat 100-åringen Mazda. De senaste årens lanseringar har visat att Mazda är ett av de mest intressanta bilmärkena på marknaden för tillfället.

Men Mazda har också haft några riktigt klassiker genom historien. För drygt 50 år sedan lanserade Mazda sin första sportbil, Cosmo Sport. Även ikoniska 60-talsbilen MX-5 firade 30 år ifjol.

Att ständig utveckling finns i fokus visar bland annat det faktum att Mazdas konceptbilar kammat hem priset som årets vackraste konceptbil flertalet gånger under senare år.

Bland annat under 33:e Festival Automobile International i Paris år 2018 utsågs Mazda VISION COUPE till årets vackraste konceptbil.

Möjlighet att provköra Mazda RX-Vision GT3 Concept

Nu meddelar Mazda också att deras helt nya virtuella tävlingsbil, Mazda RX-Vision GT3 Concept finns nu tillgänglig för nedladdning till spelet Gran Turismo Sport.

Mazda RX-Vision GT3 Concept

Mazda har tillsammans med Polyphony Digital Inc., utvecklat en virtuell racerbil baserad på konceptbilen Mazda RX Vsion till bilsimulatorspelet Gran Turismo Sport för PlayStation®4.

Mazda RX-Vision GT3 Concept

Framgångsrika Gran Turismo Sport-spelare (över 18 år), kommer att ha en möjlighet att delta med RX-Vision GT3 Concept i det FIA-certifierade Gran Turismo-mästerskapet, som kommer att hållas på olika platser runt om i världen under 2020 års säsong.   

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *