Mest streamade filmer och serier i Sverige just nu

mest streamade filmer och serier sverige augusti 2022

Det är få förändringar i toppen bland de mest streamade filmerna i Sverige just nu. Det finns dock ett stort intresse för uppföljarna till några klassiska filmer som snart har premiär på biosalonger runtom i landet. Det märks i att många nu väljer att kolla in tidigare filmer för att bättre hänga med i handlingarna. Här är de mest streamade filmerna och serierna i Sverige just nu.

Precis som tidigare är det streamingguiden JustWatch som tagit fram listorna över de mest streamade filmerna och serierna just nu.

Läs mer: Klassiska filmer inom herrmode

Mest streamade filmer i Sverige augusti 2022

mest streamade filmer sverige augusti 2022

The Gray Man

streama gray man film

När CIA:s skickligaste agent – vars sanna identitet ingen känner till – av misstag avslöjar mörka byråhemligheter, sätter en psykopatisk före detta kollega ut ett pris på hans huvud, vilket utlöser en global människojakt av internationella lönnmördare.

Spider Man: No Way Home

streama spider-man no way home

För första gången i filmhistorien får vi följa allas vår favorithjälte Spider-Man utan sin mask, och hur han inte längre kan separera sitt normala liv från riskerna med att vara en superhjälte. När han ber Doctor Strange om hjälp blir insatserna ännu farligare, och han tvingas upptäcka vad det verkligen innebär att vara Spider-Man.

The Lost City

the lost city film

När äventyrsförfattaren Loretta och hennes omslagsmodell Alan kidnappas för att hitta en legendarisk förlorad stad, kastas de in i ett spännande djungeläventyr.

Morbius

streama morbius film

Farligt sjuk med en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde, gör dr Morbius en desperat chansning.

X

Ett filmteam hyr in sig på en avlägsen gård i Texas för att ostört kunna spela in en vuxenfilm som de hoppas ska göra dem både rika och berömda. Stripporna Maxine och Bobby-Lynne ska agera framför kameran tillsammans med Bobby-Lynnes pojkvän Jackson.

Maxines pojkvän, producenten Wayne, peppar teamet med visioner av deras förmodat fantastiska framtid i porrfilmsbranschen. Men det äldre paret filmteamet hyr huset av visar sig ha en egen agenda och börjar snart terrorisera sina hyresgäster, som istället för att slutföra filmen måste slåss för sina liv.

John Wick

streama john wick film

John sörjer sin bortgångna fru. När Iosef Tarasov, rysk maffiakille, och hans gäng bryter sig in i Johns hem för att stjäla hans eftertraktade Mustang, råkar de döda hunden som han fått av sin fru.

The Gentlemen

streama the gentlemen film

Amerikanen Mickey Pearson har skapat ett mycket lönsamt marijuanaimperium i London. När ryktet sprids att Pearson vill sälja sin lukrativa verksamhet till högstbjudande sparkar det igång intriger, planer, mutor och utpressning.

Ambulance

streama ambulance film

Den dekorerade krigsveteranen Will Sharp, som är i desperat behov av pengar för att betala för sin frus sjukvård, ber adoptivbrodern Danny om hjälp. Danny, en karismatisk yrkesbrottsling, erbjuder honom istället att vara med på ett jobb: det största bankrånet i Los Angeles historia: 32 miljoner dollar.

Eftersom hans frus liv står på spel, kan Will inte säga nej. Men när deras flykt går spektakulärt fel, kapar de desperata bröderna en ambulans med en allvarligt sårad polis och akutsjukvårdaren Cam Thompson ombord.

Jurassic World

streama jurassic world film

Det har gått tre år sedan nöjesparken Jurassic World förstördes på Isla Nublar. När öns slumrande vulkan väcks till liv tar Owen och Claire på sig att rädda de kvarvarande dinosaurierna från utrotning. Men när de kommer till ön möts de av flödande lava och deras expedition avslöjar en konspiration som kan utsätta jorden för det mest riskfyllda människan skådat sedan urminnes tider.

Uncharted

streama uncharted film

Gatusmarta tjuven Nathan Drake (Tom Holland) rekryteras av den rutinerade skattjägaren Victor ”Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) för att hitta en förmögenhet som Ferdinand Magellan förlorade för 500 år sedan. Det som börjar som en vanlig stöt för duon blir en jakt över hela världen för att nå skatten innan den hänsynslösa Moncada (Antonio Banderas), som tror att han och hans familj är de rättmätiga arvingarna, får tag på den.

Om Nate och Sully kan dechiffrera ledtrådarna och lösa ett av världens äldsta mysterier, kommer de att hitta en skatt, värd över fem miljarder dollar, och kanske till och med Nates sedan länge förlorade bror…men bara om de kan lära sig att arbeta tillsammans.

Mest streamade serier just nu i Sverige- augusti 2022

Då det gäller mest streamade serier i Sverige är det större variation från vecka till vecka. Det finns ett stort utbud av streamingstjänster som ständigt tar fram nya serier just nu och urvalet gör att vi ser stora svängningar i popularitet hos de olika serierna.

Här är de mest streamade serierna i Sverige förra veckan:

mest streamade serier augusti 2022
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *