Modejätten ASOS lanserar svensk sajt

asos sajt lanseras i sverige

Igår hämtade vi inspirationen från det mer exklusiva och dyrare modet – idag har turen kommit till det mer prisvärda modet. Den brittiska modejätten ASOS har nämligen meddelat att de släpper en svensk sajt. Den nya sajten hittas på asos.com/se och är helt dedikerad till den svenska marknaden, med priser i kronor och sortering enligt relevans utifrån vad andra kunder i Sverige beställt hittills.

Den svenska sajten är helt anpassad för Sverige, vad gäller till exempel språket och hur produkterna marknadsförs. ASOS är en riktig jätte inom mode och omsatte 220 miljoner kronor i Sverige ifjol även utan en sajt på svenska. Detta innebär att ASOS faktiskt är större i Sverige än jättar som Amazon.

ASOS varumärken är framtagna av designteamet i London, där ASOS DESIGN jobbar med att tolka de stora trenderna och lägga på en touch av ASOS som tar dem till nästa nivå. ASOS bjuder på flera storleksklasser (ASOS Curve, Tall, Petite och Maternity), så att man har allt man behöver för att kunna komma på en stil som är bara en själv önskar. Mycket riktigt finns här alla de färger och storlekar som man kan behöva oavsett vilken kroppshydda eller vilken stil man önskar.

Det som jag personligen finner speciellt intressant med utbudet är passformen på kostymerna. Även om den klassiska och tidlösa stilen är något att satsa på gällande det skräddarsydda och dyrare modet, kan det vara roligt att kombinera detta med tajtare och mer färgglada kläder. För den som likt mig har oproportionellt korta ben i förhållande till överkroppen är det bra att satsa på kavajer med kortare längd för att få till en mer tilltalande helhet. Till detta behövs då också ofta byxor med en tajtare passform för att få helheten att passa ihop.

På ASOS finns som nämnt ett imponerande utbud av snygga kostymer av alla passformer och färger – dessutom till ett bra pris. Detta gör att man inte behöver bränna ett speciellt stort hål i plånboken för sin experimentlusta.Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *