MR PORTER och Watches and Wonders samarbetar för unik kundupplevelse

lyxklockor watches and wonders

MR PORTER och dess systersajt NET-A-PORTER meddelar nu att de fortsätter samarbetet med Watches and Wonders. Detta samarbete innebär bland annat digitala event och kampanjer som ger kunder hos MR PORTER exklusiv tillgång till de nyheter som släpps på Watches and Wonders.

MR PORTER är sedan flera år tillbaka känt för att erbjuda ett unikt utbud av lyxklockor under kategorin Luxury Watches. Här hittar du de flesta av världens lyxigaste klockmärken samlade, tillsammans med guider och instruktioner gällande service.

Därför är det naturligt att Watches and Wonders nu väljer att för andra året i rad samarbeta med MR PORTER för att marknadsföra utbudet på mässan.

Förbättrad digital tillgång och kundupplevelse

Från och med idag kommer MR PORTER att erbjuda följande på sin sida:

  • Exklusiv virtuell shopping för EIP:s (Extremely Important Persons)
  • Recensioner av de senaste klocknyheterna och på deras sociala kanaler
  • Digitala paneldiskussioner med några av klockvärldens mest inflytelserika aktörer, under ledning av NET-A-PORTER:s Fine Jewellery and Watches redaktör Charlie Boyd och MR PORTER:s Senior Watch redaktör Chris Hall.
  • Första livestreamingen någonsin av lyxklockor på MR PORTER:s och NET-A-PORTER:s appar.

First-To-Market tillgång till nyheterna på Watches and Wonders

För alla klockentusiaster är det också intressant att veta att MR PORTER och NET-A-PORTER har exklusiva rättigheter till ett kurerat urval av de nyheter som presenteras på Watches and Wonders. Du hittar alla dessa klockor på denna sida.

Hit hör nyheter från märken som Cartier, IWC Schaffhausen, Panerai, Piaget och Vacheron Constantin. Det innebär att du som kund kan köpa dessa nyheter i realtid via MR PORTER när de presenteras.

MR PORTER har en nyhet per klockmärke från hela 11 olika klockmärken som deltar på Watches and Wonders. Förutom ovan nämnda hittar du också nyheter från Baume & Mercier, Jaeger-LeCoultre, Roger Dubuis och Montblanc.

lyxklockor roger dubuis

Redan nu hittar du bland annat Historiques American 1921 från Vacheron Constantin, Reverso Tribute från Jaeger-LeCoultre och Ballon Bleu de Cartier från Cartier – nyheter som vi nämnde redan i gårdagens inlägg.

Ny kampanj i september

En nyhet för året är att MR PORTER kommer att köra med en andra kampanj i september för att visa upp ytterligare nyheter bland lyxklockor. Trots utmanande tider finns fortsättningsvis ett stort intresse för klockhantverket.

Vi kan också se att allt fler märken nu tar till nya grepp för att marknadsföra sina klockor. Det visar inte minst årets upplaga av Watches and Wonders och det samarbete som de har med MR PORTER.

Klockmässorna har flyttat online, vilket är välkommet för alla klockentusiaster som har begränsade möjligheter att resa för att delta. Det återstår att se om detta fortsätter även efter att pandemin är över.

Sannolikheten är stor med tanke på det intresse vi redan nu ser världen över. I brist på alternativ har vi vant oss vid att sköta allt online. Dessa ändrade vanor hos oss är troligen här för att stanna.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *