Nya 2022 Genesis från WEBER revolutionerar grillkonsten

nya weber genesis gasolgrill

Weber, den globala ledaren inom innovation, teknik och produkter för utomhusmatlagning har en imponerande portfölj av nya produkter 2022. Dessa är designade för att kombinera det bästa inom smart teknik, högkvalitativa material, prestanda och hantverk. I fokus är nya gasgrillen GENESIS som tar matlagning utomhus till nya nivåer och gör din trädgård till en kulinarisk hot-spot.

Detta är en grill som av många utnämnts till bästa gasolgrill 2022 och det finns en orsak till att denna grill fått namnet Mästaren hos WEBER.

Nya WEBER CRAFTED Outdoor Kitchen Collection

bästa grillredskap 2022

WEBER CRAFTED Outdoor Kitchen Collection är en serie exklusiva, högkvalitativa, utbytbara grillredskap som möjliggör en mängd olika matlagningsmetoder. Utomhuskockar kan använda traditionella grillgaller eller byta ut en platt yta för att öppna upp en värld av nya maträtter på grillen, som ägg, pannkakor, krossade hamburgare med mera.

Byt ut gallren mot en baksten för pizzor, krispiga plattbröd och kakor, eller använd grillspett för kabobs och grillad kyckling. Samlingen förvandlar grillen till ett mångsidigt, komplett utomhuskök.

bästa grillredskap 2022

WEBER CRAFTED-serien innehåller sex matlagningsdelar – var och en med en stor matlagningsyta – som underlättar ångkokning, bakning, stekning, grillning eller platt matlagning direkt vid grillen.

Den kompletta grillkollektionen består av ett dubbelsidigt grillgaller, en flat top, en glaserad baksten, en stekkorg, en wok och ångkokare och ett spett för grillspett. Dessutom ingår specialdesignade galler och en insats som gör det möjligt att enkelt byta ut grillbesticken på en WEBER-gas-, kol- eller pelletsgrill.

Varje WEBER CRAFTED-artikel säljs separat.

Nya WEBER 2022 GENESIS Smart gasgrill

bästa grillar 2022 nya weber genesis

GENESIS Smart Gas Grill 2022 är Webers mest avancerade gasgrill på 15 år, skapar den ultimata kulinariska upplevelsen för grillentusiaster. Byggd med högkvalitativa material, uppfinningsrikedom och det hantverk som Weber är känd för, är 2022 GENESIS-grillen fullmatad med funktioner som ger en komplett utomhusköksupplevelse till alla utomhusutrymmen. Hit hör följande:

 • WEBER CRAFTED Outdoor Kitchen Collection – redo med matlagningsgaller som är speciellt utformade för att rymma WEBER CRAFTED-gallerinsatsen och grillpjäser (säljs separat) och frigöra ett brett utbud av matlagningsalternativ vid grillen.
 • Integrerad WEBER CONNECT smart grillteknik skapar perfekt grillad mat genom varningar om matens temperatur i realtid, påminnelser och meddelanden om att vända och servera vid grillen eller på telefonen. Med WEBER CONNECT-appen kan utomhuskockar hålla kontakten med sin grill samtidigt som de tar hand om gästerna, tittar på matchen eller njuter av en drink.
 • De patenterade PUREBLU-högvärmebrännarna är utformade för att producera den mest effektiva, jämna lågan för jämn och exakt värme och tillförlitlig tändning.
 • Extra stor SEAR ZONE gör det möjligt för utomhuskockar att steka flera matvaror samtidigt.
 • Det extra stora bordet för förberedelser och servering rymmer fler brickor och tallrikar än tidigare GENESIS-modeller.
 • NIGHTVISION rörelsesensor, LED-lampor under locket lyser upp hela grillytan – från sidobordet till gallret. Det här patentsökta belysningssystemet är idealiskt för matlagning utomhus tidigt på morgonen, i skymningen och på natten.
 • Utökningsbart, övre matlagningsgaller ökar det totala tillgängliga grillutrymmet på 2022 GENESIS-grillen, vilket ger extra utrymme för att tillaga aptitretare, sidor eller huvudrätter, allt på samma gång.
bästa smarta gasolgrill 2022 weber genesis

Gasgrillserien 2022 GENESIS omfattar flera olika modeller med tre och fyra brännare. Dessutom finns modellerna tillgängliga i porslinsemalj eller rostfritt stål.

Nya SMOKEFIRE Wood Fired Pellet Grill, STEALTH Edition

Nya SMOKEFIRE Wood Fired Pellet Grill, STEALTH Edition

2022 SMOKEFIRE STEALTH Edition, ger en elegant, distinkt svart på svart-estetik till Webers allt-i-ett SMOKEFIRE pelletsgrillupplevelse, som är centrerad på exceptionell vedeldad smak genom både hög värme skållning och låg och långsam rökning,

2022 SMOKEFIRE Grill, STEALTH Edition, innehåller:

 • Helt svart exteriör.
 • WEBER CRAFTED Outdoor Kitchen Collection – redo att öppna upp de typer av måltider som kan tillagas på en pelletsgrill, med möjlighet att steka, ånga och till och med röra om.
 • WEBER CONNECT smart grillteknik
 • Inbyggd grillbelysning lyser upp grillgallret för de längre kvällarna eller tidiga morgnarna när du lagar mat.
 • Grillgallret ovanpå ger en stor, andra nivå av grillkapacitet.
 • Konstruktionen av porslinsemalj behåller värmen, även vid svalare temperaturer, och hjälper till att förhindra rost och sprickbildning.

2022 SMOKEFIRE Wood Fire Pellet Grill, STEALTH Edition-serien omfattar två modeller. Tillgängliga modeller varierar beroende på geografisk region.

weber connect app

Och för att hjälpa till att inspirera till måltider har Weber även uppdaterat sin populära WEBER CONNECT-app med recept, receptsamlingar och ytterligare matlagningsprogram som innehåller rätter och måltidsidéer som friluftskockar enkelt kan skapa med dessa nya produkter.

Weber-ägare kan utforska recept för enkla rätter som balsamicoglaserade fläskkotletter med persikosalsa och grillade morötter med muskotsmör, till mer sofistikerade rätter som citron-ingefära-tofubiffar med morot- och cashewsallad eller grillade ostron med kreolsk remouladsås och grillad majs med basilikaparmesansmör.

Hela 2022 GENESIS Gasgrillsortimentet och WEBER CRAFTED Outdoor Kitchen Collection finns nu tillgängliga i Sverige på Webers webbplats och hos återförsäljare över hela världen.

Läs mer: Svenska män har gott självförtroende vid grillen

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *