Här är det nya märket som tagit hudvårdsmarknaden med storm!

bästa hudvårdsprodukter för män 2022

Dr. Dennis Gross Skincare™ är ett märke som tagit hudvårdsmarknaden med storm de senaste åren. Med sina kliniska hudvårdsprodukter som ger snabba, synliga och långsiktiga resultat har man lyckats vinna många nya utmärkelser både i Sverige och utomlands. Produkter är numera storsäljare i USA och hyllas av bland annat Hollywood-stjärnor. Nu hittar du märket även i Sverige hos Gents.se.

Dr. Dennis Gross Skincare™ är skapat av Dr. Dennis Gross, som har en bakgrund som hudcancerforskare och dermatolog. Företaget lanserades år 2000 och har sedan dess utvecklat en växande portfölj av hudvårdsprodukter som bygger på medicinska aktiva ingredienser med unika leveranssystem som ger synliga förbättringar i konsumenternas hud.

Prisbelönta hudvårdsprodukter

Dr. Dennis Gross produktportfölj omfattar bland annat den prisbelönta Alpha Beta®-peelingen, ett patenterat tvåstegssystem för hemmabruk, samt vetenskapligt underbyggda serum, fuktighetskrämer, rengöringsmedel och innovativa LED-apparater.

I över 25 år har jag använt vetenskapliga data för att identifiera de mest effektiva ingredienserna och utveckla innovativa produkter som ger synliga resultat för patienterna på vår praktik och våra lojala konsumenter hemma. Vårt varumärke bygger på det förtroende som vi har fått från konsumenterna genom att tillhandahålla effektiva produkter med bevisade resultat, säger Dennis Gross.

Utvalda innovativa produkter från Dr. Dennis Gross Skincare™

Här är några av de innovativa hudvårdsprodukter som Dr Dennis Gross Skincare™ har i sitt utbud just nu:

LED-ansiktsmask – Spectralite FaceWare Pro

LED ansiktsmask för skönhet

Spectralite FaceWare Pro är en av de produkter från Dr Dennis Gross som fullkomligt tagit världen med storm. Denna LED-ansiktsmask är gjord för hemmabruk, men ger salongs-resultat. Den har kraftfulla åldersreducerande verkan och eliminerar bakterier som orsakar akne och oren hy. 

På masken finns hela 162 LED-lampor, 100 stycken för det röda ljuset som motverkar ålderstecken, missfärgad hy, solskador samt stimulerar kollagenproduktionen. Det finns också 62 stycken lampor för det blåa ljuset som är lämplig för oren hud och akne. Använd den 3 minuter per dag för att helt förnya din hud!

Alpha Beta® Daily Face Peel

alpha beta face peel dr Dennis Sverige

Alpha Beta® Daily Face Peel är en multifunktionell och innovativ ansiktspeeling. En produkt som blev det stora genombrottet för Dr Dennis Gross. 

I denna kraftfulla formula finns 5 olika alpha- och betahydroxysyror, som retinol, ubiquinone, reservatrol, antioxidanter, vitaminer och lugnande växtextrakt. Det finns hela 40 olika ingredienser i denna effektiva peeling och den verkar kollagenstimulerande samtidigt som den skyddar mot fria radikaler.

Professional Grade IPL Dark Spot Concentrated Serum

bästa serum för huden 2022

Professional Grade IPL Dark Spot Concentrated Serum ingår i en serie av avancerade kroppsvårdsprodukter, med en större koncentration av aktiva ingredienser som snabbt ger ett synligt resultat. 

IPL Dark Spot Concentrated Serum är även det ett prisbelönt serum från Dr Dennis Gross, som ger en jämnare hudton, minskar uppkomsten av ålderfläckar och hyperpigmentering och lämnar huden med en strålande och fräsch glans! 

Läs mer: Narcyss – lyxig hudvård för män

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *