Nyheter från TUDOR på Watches and Wonders 2022

snygga kostymklockor 2022

Vi fortsätter rapporteringen från klockmässan Watches and Wonders 2022 i Genève – en mässa som avslutas imorgon. Idag har turen kommit till schweiziska TUDOR som har en rad klassiska armbandsur i sitt utbud.

TUDOR är ett märke som verkligen satsat hårt i sin marknadsföring de senaste åren. Bland de mest kända av profiler som frontar märket i dagsläget märks David Beckham. Även Henrik Lundqvist har varit ansiktet utåt för TUDOR genom åren. För dig som letar efter alternativ till Rolex är TUDOR ett utmärkt alternativ – med en design som till stora delar påminner om sin mer kända storebror.

Kolla in Rolex nyheter för 2022 här!

Det schweiziska klockmärket TUDOR

klockmärket tudor

TUDOR är ett prisbelönat schweiziskt klockmärke som erbjuder mekaniska klockor med sofistikerad stil, beprövad tillförlitlighet och oöverträffad valuta för pengarna.

TUDORs ursprung går tillbaka till 1926, då ”The Tudor” först registrerades som varumärke för Rolex grundare Hans Wilsdorfs räkning. Han startade officiellt företaget Montres TUDOR SA 1946 för att tillverka klockor som respekterar den traditionella Rolex-filosofin om kvalitet till ett mer överkomligt pris.

tudor klockor herr

På grund av sin robusthet och överkomliga pris har TUDOR-klockor under hela sin historia valts av de djärvaste äventyrarna på land, i luften, under vattnet och på isen.

Idag omfattar TUDOR-kollektionen emblematiska modeller som Black Bay, Pelagos, 1926 och Royal. Sedan 2015 har TUDOR också erbjudit modeller med mekaniska Manufacture Calibres med flera funktioner och överlägsen prestanda.

Nya klockor från TUDOR 2022

nya tudor klockor 2022

På Watches and Wonders 2022 har TUDOR presenterat fem nya klockor: Black Bay Chrono S&G, Black Bay PRO och Black Bay GMT S&G.

Förutom dessa nyheter har den ikoniska Tudor Royal återinförts med en urtavla i pärlemor och en diamantbestyckad bezel och Black Bay 32/36/39/41 S&G har lanserats med nya urtavlor, tillverkade kalibrar och ett femlänksarmband.

Black Bay Chronograph S&G

tudor nya snygga klockor herr 2022

TUDOR har tillverkat klockor som är nära knutna till motorsportens värld sedan presentationen av Oysterdate 1970, märkets första kronograf. På samma sätt har TUDOR sedan 1954 ständigt förfinat sina professionella dykkerklockor.

Black Bay Chrono S&G-modellen kombinerar dessa traditioner i en sportchic kronograf, med kontrasterande underräknare och en högpresterande automatisk Manufacture Calibre, med kolonnhjul och vertikal koppling.

Black Bay Pro

Tudor black bay nya klockor 2022

Black Bay Pro är en helt ny modell med en funktion för dubbla tidszoner, en teknisk komplikation som fastställer lokal tid utan att förlora tiden i en annan tidszon ur sikte. Denna kompakta, robusta och sportiga modell har många unika estetiska detaljer och hyllar andan i de tekniska klockor som TUDOR har tillverkat för yrkesverksamma genom hela sin historia.

Black Bay Pro känns igen på sin fasta bezel med 24-timmars gradering och satinborstad satinborstning och sin orange 24-timmars ”Snowflake”-visare, och drivs av TUDOR Manufacture Calibre MT5652 med inbyggd GMT-funktion.

Black Bay GMT S&G

Tudor black bay gmt

Black Bay GMT S&G är en modell med flera tidszoner, en mycket funktionell komplikation som fastställer lokal tid utan att förlora tiden i två andra tidszoner ur sikte.

Tudor black bay klocka 3

Black Bay GMT S&G känns igen på sin 24-timmars graderade roterande bezel med två färger, som representerar dag och natt, och ger också en subtil estetisk nick till denna klockfunktionens historia.

TUDOR Royal

tudor royal 2022

Royal är ett namn som TUDOR först använde på 1950-talet för att betona den överlägsna kvaliteten på sina klockor. Med detta arv i åtanke erbjuder TUDOR Royal-sortimentet självuppdragande sportchic-klockor med integrerade armband som är lika prisvärda som de är kompromisslösa.

Tudor royal klocka

Med förstklassig teknisk prestanda och en raffinerad estetik ligger denna serie i korsningen mellan klassiska och sportklockor. Den finns i rostfritt stål eller guld och stål och erbjuds i fyra storlekar med nio möjliga urtavlor.

Black Bay 31/36/39/41 S&G

stiliga kostymklockor tudor

Modellerna Black Bay 31, 36, 39 och 41 S&G ger Black Bay-serien en unik estetik. Deras böjda höljen, som framhävs av polerade sektioner i gult guld, erbjuder ett språk som avviker något från märkets ikoniska verktygsklocksanda för att omfamna en sofistikerad, mångsidig, unisex chic.

tudor stiliga klockor

Dessa modeller är utrustade med tillverkningskalibrar, inklusive referens MT5201 som inleder en ny familj av TUDOR-rörelser, och de ligger i framkant när det gäller teknisk klockförädling. En annan viktig egenskap för optimal komfort är det femlänkiga armbandet med TUDORs ”T-fit”-spänne med snabb justering i alla storlekar.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *