Nya manliga dofter från Rituals

Ända sedan jag fick tillfälle att testa serien Urban Samurai från Rituals har deras duschcreme varit det självklara valet för mig. Under året som gått har holländska Rituals, som även finns starkt representerat i Sverige, ytterligare kommit ut med flera intressanta produktserier. Även på den manliga sidan märks det att man satsat väldigt hårt för att få fram exotiska och manliga produkter.

Bland annat har Rituals lanserat flera intressanta parfymer som skapats av världens bästa parfymörer där de inspirerats av resor i Orienten. Själv hade jag svårt att välja bland deras nya parfymer under mitt besök till Ritauls nyligen, men valet föll sist och slutligen på Sultan de Muscat EdP som syns på fotot ovan. En elegant rökig doft där läder sammanvävts med Patchouli.

När man tänker på doftljus, så associerar man väl kanske dessa produkter främst med något kvinnligt. Under det senaste året har det dock dykt upp en del väldigt manliga produkter även på den fronten hos Rituals. Eller vad sägs om ett doftljus där man kombinerat läder med rökigt trä och mysk för att få fram något som doftar som en kombination mellan tjära och rök?

Det är i doftljuset Holy Smoke som man kombinerat dessa egenskaper för att få fram en riktigt manlig doft för mysiga hemmakvällar.

Det var främst i konkurrens med Maharaja d’Or som jag valde min parfym. Maharaja d’Or är en kryddig doft med kardemumma, tall och basnoter av patchouli.

I presentförpackning Black Gift Set finns 4 miniljus från det lyxiga doftljussortimentet från Rituals, med Black Oudh, Holy Smoke, Incense & Woody Vanilla i minivarianter.

 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *