O’Learys återvänder till Gamla Stan i Stockholm

o'learys bar gamla stan stockholm

Här kommer intressanta nyheter för alla idrottsälskare som vill kolla på matcher i historisk miljö! Nu återvänder nänligen O’Learys till Gamla Stan som återtar sin gamla inrättning. Denna gång med ett helt nytt koncept. Enheten storsatsar på mat i kombination med sport och sociala aktiviteter.

Hit är alla välkomna som är sugna på att hyra ett privat karaokerum, spela shuffleboard, titta på en avgörande match eller vill hitta en middagsplats att spendera delar eller hela kvällen på.  

O’Learys i Gamla Stan, Stockholm

o'learys gamla stan stockholm

Snart slås portarna upp till O’Learys i Gamla Stan – en nygammal bekant då restaurangen legat i samma lokaler tidigare. Även om adressen är densamma är det inte mycket annat som är sig likt.

Restaurangen är nämligen en del av O’Learys eatertainment-koncept med fokus på mat tillsammans med socialt umgänge. Här kan man titta på sport, äta och dricka något gott i en trivsam miljö och riva av en pingismatch mellan varven med vänner och familj. Filip Moberg, enhetschef på nya O’Learys Gamla Stan, menar att ett liknande koncept saknas i området idag. 

– Det känns riktigt kul att ta O’Learys tillbaka till Gamla Stan med sin nya kostym och med ett helt nytt utbud. Vi har skapat en mix av mat, sport, musik och sociala spel i en härlig och trivsam miljö för vänner och familj att umgås vid. Här kan man exempelvis börja kvällen med middag för att sedan hyra vårt privata karaokerum eller spela lite shuffleboard. Självklart är sporten fortfarande en central del i vårt erbjudande och alla sportentusiaster kommer kunna glädjas av både nationella som internationella matcher, säger Filip Moberg, enhetschef på O’Learys Gamla Stan. 

Filip Moberg, enhetschef på O’Learys Gamla Stan

Lokalen är på 880 kvadratmeter och har en planlösning som är typisk för byggnader i området med många trappor, rum och nya vrår att upptäcka för varje sväng som görs. Med närheten till skeppsbron, slotten och södermalm är läget ultimat när man blir sugen på att fortsätta kvällen över en bit mat blandat med roliga aktiviteter i en härlig atmosfär. 

Idag finns det nästan bara traditionella pubar i området och det märks att många suktat efter en plats som bjuder in till spontana besök och där kvällen kan få bli så lång som man själv vill, speciellt nu efter pandemin. Hos oss kan man alltid fortsätta kvällen lite till, antingen genom att kolla på en match till, spela ett spel till eller fortsatta samtalet en timme till, säger Filip. 

Enheten i Gamla Stan är egenägd och en del av O’Learys strategi för att öppna fler enheter framöver. Under 2022 planerar kedjan att öppna 6-8 enheter.

Läs mer: Nya cocktailbaren MAP Petite Maison har öppnat i Stockholm

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *