OMEGA Speedmaster Moonwatch uppdateras med Master Chronometer-certifiering

omega speedmaster moonwatch 2021

Vi är endast i januari och redan nu gör OMEGA ett av de största tillkännagivandena 2021. I år kommer Speedmaster Moonwatch-kollektionen uppdateras med Master Chronometer-certifierad antimagnetiskt urverk som ger högsta möjliga nivå av precision och prestanda.

– När man uppdaterar en ikonisk klocka som Speedmaster Moonwatch måste varje detalj vara trogen till sin ursprungliga design. Denna kronograf kännetecknas av fans över hela världen och vi har uppdaterat designen som tar urverket till nästa nivå, säger Raynald Aeschlimann, VD och koncernchef för OMEGA.

omega speedmaster moonwatch uppdatering 2021

Inspirerad av fjärde generationens Moonwatch-design

OMEGA har inspirerats av fjärde generationens Moonwatch-design, ST 105.012, som har burits av Apollo 11-astronauter på månen 1969. Det nya urverket säkerställer att Speedmaster Moonwatch inte påverkas av de mest extrema magnetfält som når 15 000 gauss.

omega speedmaster moonwatch 2021

Speedmaster Moonwatch erbjuds i rostfritt stål, 18K Sedna ™ guld eller 18K Canopus ™ guld. Armbandet kommer med fem-välvda länkar per rad och ett nytt lås med en polerad OMEGA-logotyp.

omega speedmaster moonwatch armband

Indexfördelningen har uppdaterats till tre divisioner, i motsats till de fem divisionerna på tidigare modeller. Speedmaster Moonwatch levereras med OMEGAs fullständiga 5-årsgaranti.

omega speedmaster moonwatch uppdateras

Priset på klockan är från 66 700kr.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *