Oscar Jacobsons vår- och sommarkollektion med David Lagercrantz är ute!

Oscar jacobson David Lagercrantz

Som vi kunde berätta tidigare är David Lagercrantz Oscar Jacobsons ansikte utåt i deras vårkampanj. Nu finns kampanjen ute på Oscar Jacobsons hemsida.

Här får vi följa den hyllade svenska författaren när han arbetar sig igenom vår- och sommarkollektionen för 2022. Du får också ta del av odödliga citat gällande klädernas betydelse i hans liv.

oscar jacobson david lagercrantz

Som vi även kunnat berätta tidigare bjuder Oscar Jacobson på mängder av stilrena vår- och sommarplagg 2022. Några av de nyckelplagg som bör finnas i varje mans garderob är en linnekostym och inom detta område är Oscar Jacobson en av de främsta.

Missa heller inte den klassiska dubbelknäppta kostymen i stiliga beige färg och regular passform med spetsiga slag som finns i kollektionen. En av de snyggaste modellerna för dig som letar efter en klassisk vår- och sommarkostym.

Övriga plagg vi rekommenderar att du håller utkik efter i vår- och sommarkollektionen från Oscar Jacobson är deras pikéer och överskjortor. Ovan syns en snygg jacka i safarimodell i läcker färg. Den kommer i en robust bomullskvalitet med en tvättad känsla, som ger en snygg patina.

snygg herrstil vår sommar 2022

Linnebyxor: Delon Pike: Bard Safarijacka: Wester Loafers: Loake 1880 Bandana: Amanda Christensen

Kombinera med piké, vita linnebyxor och loafers för en perfekt vår- och sommarlook. Denna jacka kan du med fördel också använda istället för en kavaj med skjorta och slips för en städad stil. Se dock att aldrig använda en blank sidenslips isåfall, utan gärna i ett mer matt utförande som en linneslips.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *