10 alternativa påskägg för män 2022

påskägg för män 2021

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

I den kristna världen har dekorerade påskägg länge varit en del av påsken. Påskägg i choklad är något de flesta äter till påsk. Nu har även alternativa varianter av påskägg börjat komma på marknaden. Här tar vi fram bästa alternativa påskägg för män 2022.

En av trenderna de senaste åren har varit olika typer av påskägg med överraskningar. Dessa brukar man ofta ge bort till någon man bryr sig om. Vad fyller man då påskägg med? Vill du slippa fundera över detta kan du helt enkelt köpa någon av de alternativa påskägg som nu finns på marknaden.

Var hittar man bästa påskägg online 2022?

vackra påskägg inredning 2022

Bland de butiker online som erbjuder bästa påskägg 2022 finns Partykungen.se, Bluebox.se och Coolstuff.se. Om du letar efter påskägg i dekorativt syfte kan vi rekommendera Newport.se, som har oerhört vackra inredningsprylar för påsken 2022.

Bästa påskägg för män 2022

Här har vi tagit fram bästa påskägg för män 2022 som du hittar på nätet just nu.

1. Easter Gift set 2022 – Karma

påskägg skönhet 2022

Populära Rituals bjuder oss denna vår på en alldeles underbar och lyxig överraskning. Detta limited edition-påskägg är en annorlunda version av de traditionella godisfyllda äggen, fylld utvalda kroppsvårdsprodukter berikade med lugnande lotus och näringsgivande vitt te. Här finns bland annat duschskum, handlotion och parfym i resestorlek.

2. Chili Klaus Påskkalender Egg of Death

bästa påskägg för män

Alternativa adventskalendrar har varit en stor trend under de senaste åren. Nu kan du också räkna påskens dagar tillsammans med Chili Klaus! Med Chili Klaus Egg of Death påskkalender får du njuta av fem stycken chokladöverdragna marsipanägg med chili av olika styrka. Den hetaste, The Egg of Death, är inget för veklingar!

En kul överraskning för den som gillar att fira påsken med roliga överraskningar.

3. Chili Klaus påsklåda

bästa påskägg för män 2022

För dig som vill kombinera påskägg med andra ätbara produkter finns också Chili Klaus påsklåda. I denna lyxiga presentbox finns förutom påskäggen även chilikulor, Spicy Peanuts, Hot mustard, Hot Sauce Ginger & Lime, Spicy Yellow och Habaneser.

Ett riktigt manligt påskpaket och en av våra favoriter bland påskägg för män 2022.

4. Guinness Chokladägg och Pint Praliner

guinness påskägg för män

Ytterligare en av favoriterna bland påskägg för män 2022 är Guinness chokladägg med pint praliner. Här hittar du en härlig mix av mörk choklad och smakrik Guinness öl.

Det finns ett stort ägg av mörk choklad och sex stycken små pint praliner med god Guinnesskräm-fyllning. Det perfekta valet av påskägg för choklad- och ölälskare!

5. Finsmakarlådan Royal Påsk

påskägg med delikatesser 2022

Delikatesslådor som presenter har blivit väldigt populära de senaste åren. En av de som fokuserar på detta område är företaget Finsmakarna. Här är deras finaste låda med allt du behöver inför påsken, med allt från belgiska praliner, olivolja, kaffe, te, smörkex till honung och påskägg med mera.

6. Fabergé påskägg

påskägg 2022

Vilket är det snyggaste påskägget på marknaden? Vårt val är detta påskägg i plåt i ett vackert och glansigt reliefmönster som efterliknar ett Fabergéägg. I detta påskägg hittar du totalt 750 gram påskgodis av olika sorter. Speciellt för Fabergéägget 2022 är att det innehåller härliga kakaotryfflar tillsammans med chokladägg av mörk- och mjölkchoklad fyllda med hasselnötskräm.

Årets kollektion finns tre olika färger: grön, blå och rosa. Du hittar även präglat mönster i silver. Detta är också en utmärkt inredningsdetalj och ett påskägg att spara och fylla på med nytt påskgodis följande år. Varför inte göra det till en tradition att samla alla versioner av Fabergéägget som släpps?

7. Gigantiskt påskägg

gigantiskt påskägg för män

Vi känner väl alla män i vår omgivning med en stor aptit för godis. Då är detta megastora påskägg något att satsa på. Det är fyllt med 3 kg godis! Om du inte vill ägna ägget till en viss person är det också ett perfekt godisägg till hela familjen eller som företagsgåva.

Påskägget är hela 35 cm stort och har ett klassiskt vintage påskmotiv. Även detta ett är ett påskägg att spara för kommande år.

8. Baileys Chokladägg och Tryfflar Salted Caramel

bästa påskägg 2022

Om du gillar Baileys likörer har vi här det optimala påskägget för dig! I Baileys påskägg finns ett stort chokladägg och fyra stycken chokladtryfflar med salt karamell.

En kul överraskning gällande påskägg för vuxna. Detta påskägg kommer också i en fin presentförpackning.

9. Gnaw The Eggsplorer Chokladägg

Det stora och ihåliga chokladägget från brittiska Gnaw är dekorerat med sega godisägg, chokladknappar och ringlad vit choklad. Alla produkter från Gnaw görs för hand med lokala och noggrant utvalda råvaror. The Eggsplorer är garanterat en uppskattad påskpresent till godisälskaren!

10. Eggling odlingsägg

bästa alternativa påskägg 2022

Eggling är ett påskägg som är tillverkat av vit porös keramik som till färg, form och storlek är identiskt med ett vanligt ägg. Det som är unikt med detta ägg är att du hittar ett komplett odlingsset för att kickstarta en odling. Här finns en gödslad torvblandning, frön och en utförlig beskrivning på engelska.

Växten kan växa i ägget i upp till 5 månader, men då det börjar bli för trångt planteras de lätt om i annan kruka. Ett riktigt roligt påskägg för alla med gröna fingrar!

Sammanfattning – påskägg för män 2022

Här har vi tagit fram några av våra favoriter bland påskägg för män 2022. Det finns alltså allt fler alternativ till de traditionella chokladäggen numera. Om du söker efter andra idéer på presenter för påsken kan vi tipsa om de presentlådor på nätet som det numera finns ett allt större utbud av.

Det som i huvudsak varit en brittisk tradition har nu även tagit den svenska marknaden med storm. Du hittar mängder av olika presentlådor med olika teman online. Presentlådor med påsktema är ett hett tips om du vill överraska någon du bryr dig om i dessa trista pandemitider!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *