7 påskägg för män 2023

påskägg för män 2021

Påskägg för män – finns det? Om vi bortser från den vita varianten som levereras av höns, så är det här med påskägg för vuxna en ganska ny trend. Dekorerat påskägg har vi gjort länge. Påskägg i choklad är ju ett klassiskt påskgodis. Men precis som med adventskalendrar för män så finns det nu också påskägg för vuxna – ett roligt sätt att ge varandra en present eller en överraskning under påskhelgen.

Alla traditioner börjar någonstans, och vi har djupdykt i trenden för att hitta alternativa påskägg för de med vuxen smak.

Vem säljer påskägg för vuxna?

För påskägg för vuxna är det present- och partybutikerna som gäller. Bland de butiker online som har bäst sortiment finns som vanligt Partykungen.se, Bluebox.se och Coolstuff.se.

7 tips på påskägg för män (och andra vuxna)

1. Guinness Chokladägg med pint-praliner

guinness påskägg för män

Guinness chokladägg med pint praliner är ett stort ägg av mörk choklad och sex stycken små pint praliner med god Guinnesskräm-fyllning. Det perfekta valet av påskägg för choklad- och ölälskare!

2. Finsmakarlådan Royal Påsk

påsklåda delikatesser

Finsmakarlådan Royal Påsk är en klassisk delikatesslåda som blivit väldigt populära de senaste åren. Lådan har en perfekt samling med godsaker du behöver till påsken, med allt från belgiska praliner, olivolja, kaffe, te, smörkex till honung och påskägg med mera.

3. Fabergé påskägg

faberge ägg choklad

Fabergé påskägg med choklad är en kul spinn på de klassiska Fabegéäggen (som kostar lite mer). Vi vet inte om Fabegé hade godkänt designen men det är utan tvekan det snyggaste påskägget på marknaden. Här ett riktigt påskägg för vuxna, fri från sötsliskig choklad och löjliga kycklingar. Här får du istället 750 gram belgisk kakaotryffel och italienska chokladägg

4. Gigantiskt påskägg

gigantiskt ägg med godis

Ett gigantiskt påskägg – 35cm stort – passar perfekt för den stora godisgrisen i familjen. Inte snyggt, men gott. Med 3 kg godis så borde det ju räcka till familjen också.

5. Baileys Chokladägg och Tryfflar Salted Caramel

baileys påskägg

Baileys påskägg passar perfekt för den som älskar Baileys likörer. I förpackningen finns ett stort chokladägg och fyra stycken chokladtryfflar med salt karamell.

6. Anthon Berg påskägg – Mandel & Marsipan

påskägg från Anthon berg

Påskägg från Anthon Berg med marsipanägg och mandelägg. Dessa skimrande påskäggen innehåller en sammetspåse med chokladägg. Ena påsen innehåller marsipanägg doppad i choklad och sockerdragé och den andra påsen innehåller rostade mandlar i mjölkchoklad som formats till små ägg.

7. Chokladask med påskgodis från Xocolatl

påskägg för vuxna i choklad

Chokladasken med påskgodis från Xocolatl är ju tekniskt sett inte ett påskägg, utan väldigt många. Denna ask innehåller 10 snygga fyllda chokladpraliner med salt kola, nougat, citron, kokos, vit mintkola, lakrits och krämig kola. Dessutom en dragémix med bland annat chokladlakrits, nougatägg, chokladmandel, frasiga kexbollar med choklad och mycket mer.

Gör ditt eget påskägg

Om du är finurlig kan du ju också plocka ihop ett eget påskägg – kanske med öl, lakrits eller några fina produkter för kroppsvård. Du hittar massor med tomma ägg hos Partykungen.se, Bluebox.se och Coolstuff.se.

Tips: Välj ett plåtägg så blir det lite elegantare, och glömma inte kolla måtten noga innan du beställer. En vinkelslip kan lösa mycket, men det är ju ändå trevligare att få ett helt ägg.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *