10 alternativa påskägg för män 2021

påskägg för män 2021

I den kristna världen har dekorerade påskägg länge varit en del av påsken. Påskägg i choklad är något de flesta äter till påsk. Nu har även alternativa varianter av påskägg börjat komma på marknaden. Här tar vi fram bästa alternativa påskägg för män 2021.

En av trenderna de senaste åren har varit olika typer av påskägg med överraskningar. Dessa brukar man ofta ge bort till någon man bryr sig om. Vad fyller man då påskägg med? Vill du slippa fundera över detta kan du helt enkelt köpa någon av de alternativa påskägg som nu finns på marknaden.

Här har vi tagit fram bästa påskägg för män 2021 som du hittar på nätet just nu.

1. Påskägg med malet kaffe

bästa påskägg för män

Kaffeägget är ett specialanpassat påskägg för kaffedrickare. I detta påskägg finns malet kaffe, chokladdoppade marshmallows med kaffekräm. Du hittar också handgjord fudge med smak av karamell och havssalt samt chokladdragerade hasselnötter med kaffesmak.

Det bryggmalda kaffet och godsakerna kommer i ett lyxigt, svart plåtägg. En riktig kul påskpresent för alla kaffeälskare! Du kan själv välja om påskägget skickas direkt till mottagaren eller till dig. Påskkort finns även som tillval.

2. Chili Klaus Påskkalender Egg of Death

bästa påskägg för män

Alternativa adventskalendrar har varit en stor trend under de senaste åren. Nu kan du också räkna påskens dagar tillsammans med Chili Klaus! Med Chili Klaus Egg of Death påskkalender får du njuta av fyra stycken chokladöverdragna marsipanägg med smak av hallon och pistasch. Det finns ytterligare ett ägg med en riktigt glödande het karamellsmak.

Det finns alltså totalt fem luckor i denna påskkalender. En kul överraskning för den som gillar att fira påsken stort. Det kan behövas lite uppiggande element nu i pandemitider!

3. Påskägg med chili

bästa påskägg för män

Här har vi ett påskägg som innehåller både snälla och heta chiliprodukter från Chili Klaus. Det finns hårda karameller med lime och chili, jordnötter med chili, chokladöverdragna lakritskulor med chili och en lakritscigarr med mild chili.

Denna blandning av chiligodis har en styrka på mellan 1 och 9. Förbered dig på att chilihettan med styrka 9 bränner till riktigt ordentligt på tungan! Ett riktigt manligt påskägg och en av våra favoriter bland påskägg för män 2021.

4. Guinness Chokladägg och Pint Praliner

guinness påskägg för män

Ytterligare en av favoriterna bland påskägg för män 2021 är Guinness chokladägg med pint praliner. Här hittar du en härlig mix av mörk choklad och smakrik Guinness öl.

Det finns ett stort ägg av mörk choklad och sex stycken små pint praliner med god Guinnesskräm-fyllning. Det perfekta valet av påskägg för choklad- och ölälskare!

5. Påskägg med fika

bästa alternativa påskägg för män

En nyhet för året är det så kallade teägget. Här hittar du ett unikt fika-kit, komplett med te, tilltugg och ekologisk mjölkchoklad. I ägget hittar du också italienska chokladdubloner med smak av salt karamell, cantuccini-skorpor med mandel, lyxchoklad från Malmö Chokladfabrik och organiskt te.

Själva ägget består av ett elegant silverfärgat plåtmaterial. Detta ägg är en perfekt påskpresent till någon som du bryr dig om. Ett säkert kort oavsett om det är till kollegan eller livspartnern.

6. Fabergé påskägg

påskägg för män

Vilket är det snyggaste påskägget på marknaden? Vårt val är detta påskägg i plåt i ett vackert och glansigt reliefmönster som efterliknar ett Fabergéägg. I detta påskägg hittar du totalt 750 gram påskgodis av olika sorter. Speciellt för Fabergéägget 2021 är att det innehåller härliga kakaotryfflar tillsammans med chokladägg av mörk- och mjölkchoklad fyllda med hasselnötskräm.

Årets kollektion finns tre olika färger: grön, blå och rosa. Du hittar även präglat mönster i silver. Detta är också en utmärkt inredningsdetalj och ett påskägg att spara och fylla på med nytt påskgodis följande år. Varför inte göra det till en tradition att samla alla versioner av Fabergéägget som släpps?

7. Gigantiskt påskägg

gigantiskt påskägg för män

Vi känner väl alla män i vår omgivning med en stor aptit för godis. Då är detta megastora påskägg något att satsa på. Det är fyllt med 3 kg godis! Om du inte vill ägna ägget till en viss person är det också ett perfekt godisägg till hela familjen eller som företagsgåva.

Påskägget är hela 35 cm stort och har ett klassiskt vintage påskmotiv. Även detta ett är ett påskägg att spara för kommande år.

8. Baileys Chokladägg och Tryfflar Salted Caramel

Om du gillar Baileys likörer har vi här det optimala påskägget för dig! I Baileys påskägg finns ett stort chokladägg och fyra stycken chokladtryfflar med salt karamell.

En kul överraskning gällande påskägg för vuxna. Detta påskägg kommer också i en fin presentförpackning.

9. Babor vårkalender 2021

påskägg för skönhet

Det som är speciellt för 2021 är att vi nu också börjat se fler skönhetskalendrar med äggmotiv lanseras till påsken. Inom adventskalendrar har detta varit en stor trend i flera år, men nu verkar det även att ha tagit sig till påskhögtiden.

Vårkalendern med skönhet från BABOR 2021 är 14-dagars kur som är perfekt för att väcka huden efter vinterns påfrestningar. Den består av 14 ampuller och är en perfekt gåva till en vän eller till dig själv. Skönhet för män har blivit allt större och här har du något för alla män som bryr sig om sitt utseende!

10. Eggling odlingsägg

Eggling är ett påskägg som är tillverkat av vit porös keramik som till färg, form och storlek är identiskt med ett vanligt ägg. Det som är unikt med detta ägg är att du hittar ett komplett odlingsset för att kickstarta en odling. Här finns en gödslad torvblandning, frön och en utförlig beskrivning på engelska.

Växten kan växa i ägget i upp till 5 månader, men då det börjar bli för trångt planteras de lätt om i annan kruka. Ett riktigt roligt påskägg för alla med gröna fingrar!

Sammanfattning – påskägg för män 2021

Här har vi tagit fram några av våra favoriter bland påskägg för män 2021. Det finns alltså allt fler alternativ till de traditionella chokladäggen numera. Om du söker efter andra idéer på presenter för påsken kan vi tipsa om de presentlådor på nätet som det numera finns ett allt större utbud av.

Det som i huvudsak varit en brittisk tradition har nu även tagit den svenska marknaden med storm. Du hittar mängder av olika presentlådor med olika teman online. Presentlådor med påsktema är ett hett tips om du vill överraska någon du bryr dig om i dessa trista pandemitider!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *