Ge bort presentlådor till alla hjärtans dag

bästa alla hjärtans dag presentboxar 2021

I år kommer det att vara en lite annorlunda alla hjärtans dag än vi är vana med. De flesta av oss kommer inte att kunna fira Alla hjärtans dag tillsammans med familj och vännerna som vi brukar. Men håll ut, vi kommer få kramas igen.

Trots att du kanske inte kan träffa alla fysiskt betyder det inte att du inte kan uppvakta dina nära och kära med presenter till alla hjärtans dag. Om du vill ägna dina när och kära lite omtanke ger vi här några utmärkta presenttips.

Presentlådor till alla hjärtans dag 2021

Presentlådor har blivit en stor succé under det senaste året. Fenomenet med presentboxar och lådor är kanske mer förknippat med de brittiska öarna där ”Gift Hampers” har en lång tradition – även på nätet där det finns mängder av sajter som är specialiserade på presentlådor inom alla möjliga områden.

Nu har det också blivit allt vanligare med presentlådor på nätet i Sverige. Framförallt under 2020 såg vi en klar ökning i popularitet hos presentlådor i takt med att det blev vanligare att beställa produkter över nätet.

En sajt som tagit fasta på det ökade intresset är Bluebox som nu utökar sitt utbud med två nya presentlådor till alla hjärtans dag 2021.

presentlådor till alla hjärtans dag 2021

Myslådan innehåller en härlig vetevärmarhalsduk, en mugg med texten ”Kepp calm and carry on” och varm choklad.

presentlådor till alla hjärtans dag 2021

Hjärtlådan innehåller ett vetevärmarhjärta i finaste linne och lyxig choklad från Malmö chokladfabrik. 

Båda presentlådorna kan även skickas inslagna. Du kan välja ett hälsningskort och skriva en hälsning till din mamma, kollega, bror, faster eller svåger. Om du önskar kan presenten skickas direkt till mottagaren. 

Här hittar du alla Alla hjärtans dag-presenter hos Bluebox. Du hittar också fler presentlådor med delikatesser här.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *