Presenttips inför alla hjärtans dag

presenttips till henne alla hjärtans dag 2022

Vi har redan tidigare delat med oss av våra bästa presenttips inför alla hjärtans dag 2022. Här kommer ytterligare idéer för dig som letar efter presenter till denna speciella dag. Kom ihåg att alla hjärtans dag är nästa måndag, så därför börjar det vara hög tid att bestämma sig snart!

Här kommer några utmärkta presenttips för henne till alla hjärtans dag 2022.

Linnea Lund

Det ikoniska fransksvenska kashmirvarumärket Linnea Lund har precis lanserat ett unikt samarbete inför Alla hjärtans dag. Tillsammans med Léopoldine Chateau som är berömd i Frankrike för att skapa kreationer i kärlekens tecken har en ny Valentine’s Collection precis släppts.

I den exklusiva kollektionen finner man tröjor i hållbar kashmir i fyra färger. Samtliga produkter finns att beställa nu och tillverkas on demand till kunder inför Alla hjärtans dag. En snabb men miljövänlig process då inget material går till spillo.

Charlotte Bonde

Vi har även magiska smycken från Charlotte Bonde med hjärtberlocker som enkelt kan mixas och matchas för personifiera och skapa en perfekt och unik Alla hjärtans dag gåva. Hjärtsmyckena ur kollektionen är prydda med ädelstenar med olika symboliska betydelser. 

Alla olika stenar som används har dessutom vackra symboliska betydelser, bland annat röd granat som symboliskt kallas Stone of Commitment, grön kalcedon Stone of Acceptance och rökkvarts stenen Stone of Power. 

LNDA – Linda Johansen

Norska hudvårdssuccén med Izabella Scorupco som global ambassadör har en hel hudvårdslinje skräddarsydd efter vårt nordiska klimat. Bodykitet med duschkräm och bodylotion innehåller 84-99% naturliga ingredienser som är helt veganska och djurvänliga.

Oljor från avokado, argan och CBD, i kombination med aloe vera, vitaminer och antioxidanter, ett perfekt kit för torr hud på kroppen. En perfekt vårdande gåva att ge bort inför Alla hjärtans dag.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *