Ralph Lauren Home – Lyxig inredning för män

lyxig inredning för män

Ralph Lauren är känt som det ultimata livsstilsmärket. De säljer inte endast kläder, utan en hel livsstil som återspeglar den amerikanska drömmen. Hit hör även linjen Ralph Lauren Home som sedan 1983 tagit fram heminredning som är värdig de allra vackraste av hem.

Det som utmärker de inredningsprylar du hittar hos Ralph Lauren Home är ett gediget hantverk. Det handlar om föremål som får mer patina med åren och därmed åldras med värdighet.

Snygg inredning från Ralph Lauren Home

lyxig inredning för män

Här tar vi fram några av de bästa inredningsprylarna från Ralph Lauren Home. En linje som du hittar hos exklusiva modebutiken för herrkläder, Care of Carl.

Det finns många prylar du kan införskaffa för att förgylla ditt hem och göra det mer manligt. Här är några av dessa:

1938 Bugatti Type 57S Atlantic Coupe

The 57SC Type Atlantic Coupe är en av de mest eftertraktade och unika bilarna i världen. En unik dyrgrip som finns i Ralph Laurens privata bilsamling. Den här bilmodellen är en 1:18 skalenlig kopia och en exakt replika av Ralph Laurens egen Bugatti.

Modellen tillverkades mellan 1934 och 1940 och en av de mest ikoniska bilmodellen som någonsin producerats, med endast några få modeller kvar i världen. Den är gjuten, handmonterad och handmålad i ett exklusivt samarbete med brittiska Amalgam. Här hittar du även autentisk design på detaljnivå, hit hör bland annat instrumentbräda, växelspak och säkerhetsbälte.

Läs mer: Världens mest eftertraktade veteranbil Bugatti 57SC Atlantic

Klädbetjänt i stål och läder

En praktisk och samtidigt väldigt stilig inredningspryl för dig med många kvalitetsplagg är en klädbetjänt. Detta är bland annat ett elegant komplement till din walk-in-closet. Vi gillar speciellt den läderbeklädda bricka som finns för accessoarer.

Snygg klockförvaring

Om du äger en kvalitetsklocka så behöver du även förvaring. Denna klocklåda från Ralph Lauren Home är handgjord och inspirerad av interiören i Ralph Laurens veteranbilar. Den rymmer fem klockor och har även fem mindre fack för manschettknappar, ringar och andra smycken.

Lyxigt cocktail-set

lyxigt cocktailset

I varje gentlemans hem bör finnas ett cocktail-set av hög kvalitet. Hit hör bland annat en cocktail-shaker och ishink för sommaren. Båda dessa från Ralph Lauren Home kommer med eleganta läderdetaljer som endast blir snyggare med åren.

Snygga glas och karaff

Om du letar efter lyxiga glas och karaff är serien Hudson från Ralph Lauren Home ett utmärkt alternativ. Hudson-kollektionen kännetecknas av den Tartan-mönstrade designen, som ger en reflekterande effekt i kristallglaset.

Lyxiga spel

Till sist har vi kommit fram till en avdelning som alltid funnits med som en väsentlig del av gentlemannens hem – spelen. Kort- och schackspel har i flera århundraden varit en underhållning som vi sysselsatt oss med som kvällsnöje. Även på detta område finns några utmärkt och lyxiga alternativ hos Ralph Lauren Home.

Schackspelet är ett gediget handtillverkat schackspel med en spelplan i läder och spelkorten är en exklusiv uppsättning kort designade i ett Tartan-mönster, med tillhörande läderfodral att förvara spelkorten i. Båda är eleganta och stilfulla inredningsdetaljer även om de inte skulle användas speciellt ofta.

Lyxig skrivbox

Vi har i flera omgångar poängterat hur viktigt det är att du planerar ditt liv om du vill nå framgång i livet. Investera i bra pennor och anteckningsblock där du skriver upp dina drömmar och hur du skall uppnå dem. Det är också en bra idé att investera i en så kallad skrivbox där du kan förvara dessa.

Brennan Writers Box är en stilig läderaccessoar som håller skrivbordet snyggt och prydligt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *