Ralph Lauren presenterar tre nya Polo Watch-klockor med inspiration från sitt tidlösa arv

nya Ralph Lauren klockor 2022

Ralph Lauren presenterar tre nya Polo Watch-modeller med vitlackerad urtavla som bygger på den sportiga sofistikering som har kommit att definiera Polo Ralph Lauren sedan starten. Varje klocka kännetecknas av en djärv, målande återgivning av Ralph Laurens ikoniska logotyp och förkroppsligar 50 års konstnärligt arv och fint klockhantverk från Schweiz.

De utbytbara remmarna återspeglar Ralph Laurens mångfacetterade, unika vision av ett tidlöst liv, från rostfritt stål till läder tryckt med Polo Sport-logotypen från 90-talets klädkollektioner. Ett annat sportigt alternativ, som passar särskilt bra för sommarmånaderna, är ett gummiband som är graverat med ”Polo”-bokstäver.

Polospelaren

nya Ralph Lauren klockor 2022

1972 tog Ralph Laurens signaturemblem – som fångar det näst sista ögonblicket innan klubban möter bollen under en polomatch – plats på bröstet på polotröjan, där det blev en symbol som är känd över hela världen.

Polo Player, som pryder urtavlan i Polo Watch-kollektionen, är 3D-tryckt i flera lager av rika färger och kompletteras av arabiska siffror med självlysande tryck på en lackerad urtavla och inramas av en anodiserad aluminiumring på en bezel i rostfritt stål.

Läs mer: Klassiska herrklockor 2022

Schweizisk tillverkat urverk

De rostfria runda fallen i rostfritt stål mäter 42 mm x 12,35 mm och har en utställningsbaksida för att synliggöra fina detaljer – inklusive vertikala Côtes de Genève-strimmor och cirkulära korn, så kallad perlage. K

Klockorna drivs av ett automatiskt, schweiziskt tillverkat urverk kaliber RL200 med en frekvens på 28 800 vibrationer per timme och har 26 juveler med en gångreserv på cirka 38 timmar.

Ralph Lauren klockor och smycken

Ralph Lauren Watches and Fine Jewelry, som lanserades 2008, kombinerar schweiziskt tillverkade urverk av högsta kvalitet med Ralph Laurens mest ikoniska inspirationer – från den ryttareleganta stilen i Stirrup-klockorna till kollektionerna Safari och Automotive.

Kollektionen Polo Watch lanserades 2020 för att hylla Ralph Laurens bestående logotyp Polo Player. Varje kollektion distribueras via utvalda Ralph Lauren-butiker och de bästa oberoende klock- och smyckesåterförsäljarna över hela världen.

Ralph Lauren Fine Jewelry omfattar Ralph Lauren Equestrian-, Art Deco- och Chunky Chain-kollektionerna, som är handgjorda med de finaste materialen och teknikerna. Mer information finns på ralphlauren.com.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *