Säsongens första specialauktion med Rolex Datejust hos Kaplans imorgon – visning idag

rolex datejust 75 år

Imorgon den 21 mars klubbas säsongens första specialauktion på auktionshuset Kaplans. Auktionen är en hyllning till den populära Rolexmodellen Rolex Datejust som fyller 75 år i år. 

Går man i tankarna att köpa en Rolex, får man inte missa denna auktion som är helt inriktad på modellen Datejust. Det här är en av Rolex mest klassiska modeller som haft bestående popularitet ända sedan den lanserades 1945, säger Georgios Batselas, chef för Kaplans Klockvärdering.

Här listar Georgios Batselas tre klockor från auktionen som du inte får missa:

rolex datejust 75 years

Auktionsnummer 1 
Här har vi en 36 millimeters Datejust som passar den vågade – ljusrosa urtavla prydd med Rolex logo och 32 diamanter. Datumvisaren är en sk. Roulette, med vart annat svart, vart annat rött nummer. Auktionsnummer 1 är tillverkad 2015 och kommer med box samt ytterkartong. 

rolex datejust 75 år jubileum

Auktionsnummer 15 
Auktionsnummer 15 kommer komplett med certifikat och är en snygg midsize på 31 mm från 2009. Vit urtavla, romerska siffror och en oysterlänk i stål gör nummer 15 till en riktigt stilfull klassiker!

rolex datejust 75 years anniversary

Auktionsnummer 18 
Här är klockan för dig som letar efter något unikt. Tillverkad 1985 helt i guld med urtavla i björk och med den ikoniska jubileelänken. En klocka som helt klart utmärker sig bland objekten.

Här kan i se samtliga av numren från auktionen.

Visningen är idag fredag från kl. 10.00 till 18.00 och imorgon lördag från kl. 11.00 till 13.00. Auktionen går av stapeln kl. 13.00 på lördag 21.3.2020, online eller på Biblioteksgatan 5, Stockholm.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *