Sandqvist lanserar ny kollektion av väskor för hiking

Sandqvist ny kollektion hike väskor maj 2021

Denna vår presenterar anrika svenska väsktillverkaren Sandqvist en helt ny serie väskor – Hike. Serien kommer att finnas tillgänglig från och med den 26 maj och består av fyra nya väskor avsedda för kortare vandringar. Väskorna är tillverkade av lättviktig, men ändå stark, 100% återvunnen ROBIC Nylon.

Med tekniska detaljer och funktion i fokus är dessa väskor tillverkade för användas och älskas under många år och äventyr framöver.

Fyra nya modeller

Sandqvist ny kollektion väskor midjeväska

Serien består av fyra nya modeller. Midjeväskan All Terrain som rymmer 7 liter är perfekt för kortare vandringar och kan till och med rymma en liten lunch.

Sandqvist ny kollektion tote bag våren 2021

Nästa tillägg är 17 liters-tote- väskan, River Hike, som fungerar lika bra till vardags i stan, som för picknick med vänner.

Sandqvist forrest hike ny väska kollektion maj 2021

För den mer äventyrliga, finns 29 liters rolltop-väskan Forest Hike.

Sandqvist mountain hike väska ny kollektion maj 2021

Om du bär tyngre packning, bör du definitivt välja Mountain Hike-väskan på 40 liter. Den sistnämnda har ett stabilt midjebälte för att balansera väskans vikt på höfterna istället för att endast sätta press på axlarna.

Mountain Hike-väskan rymmer tillräckligt med packning att den kan följa med på två dagars vandring. Packa rätt utrustning och du är redo att spendera natt ute i naturen.

Jag älskar naturen och tillbringar så mycket tid som möjligt utomhus. Jag fiskar, vandrar, åker skidor, plockar svamp eller bara går på en picknick med min familj. Jag är superstolt över de nya väskorna och det har varit väldigt roligt att utveckla dem. Sedan de första proverna kom har jag tagit dem på flera vandringar och skidresor, och är väldigt nöjd med hur de har blivit. Väskorna är tekniska och bekväma, hållbara och mångsidiga. De har alla de funktioner jag behöver, oavsett om jag är i stan eller mitt ute i ingenstans. Och sist men inte minst, de ser bra ut. Jag antar att cirkeln är sluten, säger grundaren Daniel Sandqvist.

ny kollektion av väskor våren 2021 Sandqvist

Alla väskor kommer i två färger. En i klassisk arméinspirerad Trek Green, med accentfärger inspirerade av de många nyanser av gulnande löv. Och en svart version med detaljer i en mörklila nyans som vi kallar Molten Leaf.

Väskorna kommer att säljas i Sandqvists flaggskeppsbutiker, online på Sandqvist.com/se och utvalda återförsäljare.

Priser för väskorna i Hike-serien:

  • All Terrain: 795 SEK
  • River Hike: 1295 SEK
  • Forest Hike: 1995 SEK
  • Mountain Hike: 2995 SEK

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *