Sätt guldkant på julen i år

jultröja

Julen närmar sig med stormsteg och det gäller att vara beredd när kalendern helt plötsligt går över till december. Vi vet alla hur det kan vara under julmånaden, det är stressigt på jobbet och man trängs med folk ute på gatorna. Kanske har man inte hunnit köpa alla presenter än och inget känns juligt eller mysigt. 

Som  tur är behöver du inte känna dig orolig i år, för med dessa enkla tips kan du enkelt sätta guldkant på den mysigaste månaden på året och verkligen njuta av ledigheten, dofterna och julstämningen.  

I denna artikel kan du läsa om tre tips och idéer som gör att du lever mer i nuet under december månad, men precis som allt annat i livet är det bäst att planera saker i förväg. Det är det bästa sättet att undvika stress i december så att man istället kan koppla av, så som du har tänkt dig. Läs vidare här och bli julinspirerad från tårna ända vägen upp till tomteluvan. 

Matcha julkläder med hela gänget 

Finns det något mysigare än att ta på sig en härlig och mysig tröja när det är kallt och mörkt utomhus? Och finns det något roligare än att matcha julkläderna med sina vänner? Vad sägs om att kombinera de två med en snygg jultröja till herrar

Med en mysig jultröja kan du njuta av mysiga kvällar inomhus med dina vänner medan ni ser en härlig film eller spelar ett roligt spel. Ni kan också gå på julfesten med matchande jultröjor och överraska alla med er juliga och snygga stil. Eller välja en av de fulaste jultröjorna, om ni hellre vill det.

Mixa juliga drinkar till festen 

Vill du lyxa till det på julfesten i år? Då bör du testa att mixa ihop riktigt juliga och goda drinkar som passar alla. Du kan skapa juldrinkar med flera olika ingredienser men kryddor som kanel, nejlika, kardemumma och saffran är klassiska julsmaker som alla känner igen och tycker om.

Att mixa en god drink överraskar oftast dina gäster och skapar samtidigt en mysig julstämning. Du kan också testa klassiker från andra länder såsom juliga teer eller den nordamerikanska favoriten “eggnog”. 

Ha julfilmsmaraton med vännerna 

Ibland bör man bara göra det som man allra helst vill och i december är det att lägga sig tillrätta i soffan med en varm filt och se alla härliga julfilmer från när man var barn. Om du är sugen på att se alla dina gamla favoriter är det en superbra idé att bjuda in dina vänner och ha ett julfilmsmaraton. 

Det enda du behöver är en soffa, en TV, några mysiga filtar och sen är det bara att bjuda över vännerna. Det ger bonuspoäng om du även förbereder några juliga snacks till dina vänner. Det kan till exempel vara lussebullar och varm choklad, det älskar ju alla. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *