Skolyx lanserar läderportföljer i svenskt läder

Nya läderportföljer från Skolyx

Herrskobutiken Skolyx har släppt sina första kollektion läderportföljer. Skolyx ursprungliga affärsidé var skoblock i cederträ, men man expanderade snart till ett mycket bredare sortiment av skor, klädvård och bälten.

När man nu släpper sina första portföljer har man valt ett full grain-läder gjord på svensk kohud som är vegetabiliskt garvad.

Är du intresserad av en snygg läderportfölj? Missa inte vår guide till snygga portföljer för män .

Brun läderportfölj från Skolyx
Foto: Skolyx
Svart läderportfölj från Skolyx
Foto: Skolyx

Förr tillverkningen har man valt att jobba med en indisk premiumleverantör. Resultatet är en högkvalitativ läderportfölj med utmärkt finish (bilderna talar sitt tydliga språk!) till en väldigt överkomlig prispunkt.

Läderportföljen finns i svart och mörkbrunt. Måtten är lagom stora för en laptop och några dokument: bredd 39 cm, höjd 30,5 cm och djup 8 cm. Portföljen har två bärhandtag som diskret faller ned på sidan när väskan inte bärs samt justerbar axelrem i läder som naturligtvis är löstagbar. Det finns flera praktiska förvaringsmöjligheter, däribland separat fack för laptop.

Ett annat plus är att Skolyx anger att dessa läderportföljer ska vara lätt att reparera, för extra lång livslängd. Eftersom Skolyx också råkar vara återförsäljare till skovårdsmärket Saphir säljer man dessutom en läderlotion som passar perfekt för att sköta portföljen med.

Dessutom lanserar Skolyx även en prisvärd skovårdsmatta som som enkelt kan rullas ihop och förvaras. Även den är gjort i svenskt läder. Priset 399 kr gör det till en helt perfekt present eller julklapp till alla skointresserade.

Skovårdsmatta i läder
Foto: Skolyx
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *