Smarta saker till sommaren – Magnetiska whisky- och vinglas i kristall

magnetiska vinglas smarta saker

Det är många av oss som längtar efter att ha fler saker i hemmet som förenklar tillvaron. Speciellt vi män gillar ofta att briljera med smarta saker som gör så att vi ser mer händiga ut än vad som egentligen är fallet. Hos SmartaSaker hittar du en stor mängd smarta, funktionella, finurliga, praktiska och samtidigt innovativa prylar som kan underlätta i detta hänseende.

Här hittar du smarta problemlösare både till dig själv och dina nära och kära. En stor del av sortimentet är svenska innovationer, så här hittar du ofta nya, unika och extra smarta prylar.

Smarta saker till hemmet under corona-isoleringen

Det är många som är i speciellt behov av smarta lösningar till hemmet nu i och med att vi tvingas spendera största delen av dygnets timmar i där. Då kan vi bland annat tipsa om smarta saker till hemmakontoret eller varför inte praktiska saker till trädgården för den sommar som snart är här.

Smarta saker för sommaren

Vi har redan tidigare tipsat om smarta saker för sommaren. Där var fokuset till stor del på olika uteaktiviteter som för en dag på stranden, nödvändigheter till en grillkväll och saker som svalkar till natten.

Här kommer ytterligare ett tips som alldeles nyligen lanserats hos SmartaSaker.

Smarta dricksglas

En av de nyheter som lanserats inför sommaren är smarta whiskysglas. De här smarta dricksglasen är magnetiska och står stadigt även när det lutar eller blåser. Glasen har en magnet ingjutet i botten av glaset och tillsammans med de magnetiska underläggen som följer med kan du ställa glasen nästan var som helst. 

magnetiska whiskyglas dricksglas

De unika dricksglasen i högkvalitativ kristall är tillverkade i Bayern, Tyskland och har blivit belönade med German Innovation Award.

magnetiska whiskyglas

Magnetismen i glaset och underlägget är stark nog att hålla kvar glaset oavsett hur mycket brickan, båten eller bordet lutar. Magnetismen är perfekt avvägd så att glasen inte ska kunna glida iväg men samtidigt vara enkla att lyfta upp från underläggen.

magnetiska dricksglas sommar 2020

Underläggen är försedda med en självhäftande nano-gel på undersidan som fäster på de flesta släta ytor. Underläggen lämnar inga spår efter sig och kan enkelt sköljas av om det behövs. 

smarta uppfinningar sommar 2020

Glasen ingår i en serie glas från start-up företaget Silwy. I serien finns även vinglas i kristall och dricksglas i plast.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *