Smycken för män – herrsmycken som gör dig stiligare!

snygga smycken för män 2022
Bild: Enrico Labriola

Klockor är är en av de vanligaste accessoarerna bland män, men även smycken för män har blivit allt populärare. Här tar vi fram de snyggaste herrsmycken du hittar på marknaden 2023.

Trots att smycken för relativt lite uppmärksamhet bland män, utgör dessa en viktig del av herrmodet. Speciellt inom det italienska herrmodet används dessa flitigt för att sticka ut ur mängden. Speciellt för dig som klär dig minimalistiskt är det ett enkelt sätt att framhäva din personliga stil.

Vilka är då det smycken för män som du bör satsa på 2023?

Olika typer av smycken för män

Det finns tre huvudtyper av herrsmycken att välja bland; halsband, armband och ringar. Här tar vi er igenom några saker att tänka på när du köper herrsmycken

Herrsmycken armband

snygga smycken för män 2023

Armbanden är definitivt i nyckelposition inom herrmode 2023. Det finns många typer av armband du kan använda dig av för att få till en stiligare helhet i din outfit. Det finns allt från armband med pärlor till kedjor och stabilare varianter av armband. Det går också att kombinera flera olika typer av armband på en och samma handled.

Vi ser framförallt ett större intresse för de stabilare varianterna av armband under 2023, där märken som Le Gramme och Skultuna är framträdande.

Herrsmycken ringar

smycken för män

En annan kategori av herrsmycken som blivit allt populärare är ringar. I Sverige har vi män traditionellt sett främst satsat främst på förlovnings- och vigselringar, men nu finns även ett större intresse kring ringar som accessoarer.

Det skall vara stora och stilrena ringar i marmor eller exklusiva stenar. Detta är riktigt snygga och klassiska accessoarer inom herrmodet.

Herrsmycken halsband

snygga halsband herr

Bland halsbanden är guld- eller silverkedjor de absolut vanligaste. Inom detta område hittar vi också en mängd olika alternativ, men bland dessa smycken ser vi ingen större ökning i intresse bland män. Kanske beror det på att dessa inte är speciellt synliga.

Snygga smycken för män 2022

snygga smycken för män 2023

Det finns några stilar på smycken för män som vi speciellt rekommenderar för dig som vill klä dig snyggt med hjälp av smycken 2022. Här tar vi fram bästa märken bland herrsmycken.

Tom Wood – snygga ringar för män

Märket Tom Wood har flera smycken som som blivit väldigt populära bland män de senaste åren. Det som kännetecknar dessa smycken är en klassisk och minimalistisk design med en modern touch. Vi gillar speciellt de högkvalitativa ringarna i utbudet – ringar som kan användas i alla sammanhang för att vässa till din stil.

Skultuna – stilrena armband för män

Skultuna är välkänt för sin inredning och sina smycken. De har även en rad snygga robusta armband i silver och guldpläterat stål, som passar både intill armbandsuret eller som det är. Du hittar också stiliga läderarmband hos Skultuna.

Le Gramme – snygga halsband för män

För dig som gillar minimalistisk lyx är ett handtillverkat halsband från franska Le Gramme ett statement. Du hittar också armband och ringar i många olika varianter från Le Gramme.

7 East – billiga smycken för män

Då det gäller armband med pärlor för män finns många alternativ på marknaden. Ett av dessa märken är 7 East som har flera alternativ av pärlarmband för herrar.

By Billgren – stiliga och billiga klackringar för män

Om du letar efter stilrena och billiga klackringar kan även märket By Billgren rekommenderas. De herrsmycken du hittar hos detta märke är sannolikt de mest prisvärda på marknaden.

Vanliga frågor – smycken för män

Vilka är bästa märken bland herrsmycken?

Det finns några märken som utmärker sig på marknaden om du herrsmycken av hög kvalitet. Tom Wood har några av de stiligaste ringarna för män, medan Skultuna har stiliga armband för män. Vi kan också rekommendera Le Gramme för dig som letar stiliga herrsmycken av bra kvalitet.

Vilka är trenderna gällande herrsmycken 2023?

Under de senaste åren har vi sett ett ökat intresse för herrsmycken som accessoar. Ringar har blivit populära att använda vid sidan om de mer vanliga förlovnings- och vigselringarna. Även armband är allt populärare bland män för att framhäva en mer personlig stil.

Vilka är populära herrsmycken 2023?

Just nu finns ett stort intressen för armband och ringar bland herrsmycken. Robusta armband i guld eller silver, samt armband med pärlor är eftertraktade. Bland ringar är det många märken som satsar på stora ringar med ädelstenar och marmordetaljer.

Vilka herrsmycken skall man satsa på 2023?

Satsa på herrsmycken som du gillar! Smycken handlar om att uttrycka din personlighet och för detta ändamål är smycken ett enkelt sätt att göra just detta. Vi rekommenderar speciellt ringar med marmordetaljer, robusta armband i guld och pärlarmband.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *