Sniph handplockar svenskt ekologiskt parfymhus till vårkollektionen

odorem mundi parfym

Det nischade parfymhuset Odorem Mundi blir den första ekologiska doften i prenumerationstjänsten Sniphs sortiment. Dofterna produceras i Stockholm och finns med i Sniphs sortiment från mars 2019. De båda uppstickarna fann varandra i det gemensamma intresset att sprida fantastiska dofter.

Det är spännande att arbeta med ett innovativt och prestigefyllt skönhetsbolag som Sniph. Precis som vi brinner de för att sprida nya, fantastiska dofter, berättar Anders Broström, medgrundare Odorem Mundi.

Odorem Mundis ekologiska utbud lockade den svenska prenumerationstjänsten Sniph som vill erbjuda nya unika doftkoncept. Sniph levererar dofterna direkt hem till brevlådan, vilket gör det enkelt för prenumeranterna att uppleva nya dofter.


Det känns fantastiskt kul att vi får stoltsera med våra dofter i Sniphs kollektion, så att fler människor får möjlighet att upptäcka våra signaturdofter, berättar Dennis Billgren, medgrundare Odorem Mundi.

Om skaparna bakom Odorem Mundi

Odorem Mundi skapades av parfymentusiasten Anders Broström och Dennis Billgren. Anders barndom präglades av en parfymsamlare till pappa, där Anders tidigt blev introducerad till doft och dess förförande påverkan. Dennis uppväxt bestod av ett konstant resande till exotiska platser och det enda permanenta var den fängslande natur han fick uppleva.

Under universitetstiden träffades Dennis och Anders och snabbt bildades en stark vänskap och ur den föddes iden om att parfym och doft är förenligt med naturligt och ekologiskt. Ur den visionen påbörjades den 18 månader långa processen med att handplocka ingredienser för att skräddarsy dofter som tillfredsställde Anders besatthet av doft och Dennis kärlek till naturen.

Tillsammans står de bakom Odorem Mundi, latin för världens doft.

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *