Snygga dubbelknäppta kavajer

Som jag nämnde i gårdagens inlägg har den dubbelknäppta kavajen varit på starkt intåg i ett par år nu. Den har tidigare associerats med den äldre generationen och har betraktats som lite väl formell, bland annat för att den alltid skall hållas knäppt när man står upp. Men nu verkar den alltså vara på väg tillbaka igen, kanske delvis på grund av alla inspirationsbilder som vi blir försedda med över de sociala medierna där man visar att det går alldeles utmärkt att bära den dubbelknäppta kavajen också till vardags.

Det smartaste sättet oavsett om det gäller kostymer/kavajer i mer traditionellt snitt eller som en dubbelknäppt modell är ju alltid att få dessa skräddarsydda enligt sin egen kroppshydda. Men nuförtiden vill man ju också ha möjligheten att beställa sina kostymer via nätet om det bara finns möjlighet. Då det gäller dubbelknäppta kostymer och kavajer har jag dock märkt att utbudet inte är det bästa. Speciellt inte om man önskar lite mer speciella typer av tyger.

Vissa undantag finns dock och ett av dessa är Spiga3 som har några helt underbara modeller i sitt sortiment och som man kan beställa via nätet. Nedan har jag valt ut några av mina favoriter bland de dubbelknäppta kavajerna från ovan nämnda sida.

dubbelknäppt kostym helbild spiga

dubbelknäppt kavaj helbild 2

dubbelknäppt kostym helbild spiga grå

dubbelknäppt kavaj helbild

Gå med i diskussionen

2 kommentarer

 1. says: Moses

  SNYGGA DUBBELKNÄPPTA KAVAJER

  Hej Gentlemannen!

  Tack för en mycket intressant sida. Jag blev ganska förtjust i den första Napoli blåa dubbelknäppta kostymen som du tagit fram från Spiga3. Jag skulle behöva namn på tillverkaren samt modellen.

  Tack i förhand,
  Moses

Lämna en kommentar
Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.