Snygga manschettknappar – bästa varianterna på marknaden

snygga manschettknappar

Vi män har ofta begränsade möjligheter att uttrycka vår personlighet genom smycken. Oftast är det klockor vi satsar på då det gäller smycken och accessoarer. En annan snygg detalj när vi bär skjorta är manschettknappar. Här tar vi fram snygga manschettknappar för dig som vill satsa lite extra på denna detalj.

Vi har redan tidigare tagit fram en del stiliga manschettknappar på marknaden. Det finns ytterligare ett intressant företag som satsar på denna detalj, nämligen IFL Watches. I utbudet hos IFL Watches hittar du också bland annat unika klockuppdragare för automatiska klockor och stilig klockförvaring. Missa heller inte den serien av CasiOak-klockor.

CasiOak har fått sitt smeknamn från ikoniska Audemars Piguet Royal Oak med sin legendariska design och åttkantiga bezel, en funktion som finns med i denna Casio G-shock-serie. Denna populära modell erbjuds i många olika anpassade varianter.

Snygga manschettknappar för män

De manschettknappar du hittar i utbudet hos IFL Watches är också de unika till sin design och funktion. De har nämligen automatiska urverk likt flera av klassikerna i klockvärlden.

Bland annat hittar du tre olika Omega manschettknappar utrustade med deras klassiska urverk. Till vänster syns manschettknappar som är tillverkade av den legendariska automatiska Omega-kaliber 455. När de introducerades i mitten av 1950-talet var de världens minsta automatiska urverk. Denna bit historia är nu inkapslad i ett silverpläterade 16 mm manschettknappar redo att fullända vilken kostym som helst.

Till höger ser du mekaniska kaliber 485 som togs fram av Omega under 1970-talet och som du nu även kan få på dina manschettknappar. Den perfekta presenten för alla som äger en Omega-klocka!

manschettknappar med urverk

Ett annat intressant hantverk kommer från en av de lyxigaste klockmärkena i världen, Jaeger-LeCoultre. Dessa manschettknappar är utrustade med mekaniska kaliber 9 OLN som togs fram redan under 1950-talet.

manschettknappar likt urverk

Även Longines är känt som en av klockvärldens klassiker med några av de mest prisvärda klockorna på marknaden. Även deras manschettknappar med mekaniskt urverk från 1960-talet är riktigt prisvärda och samtidigt väldigt stiliga.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *