Snygga mockajackor för män – bästa valen 2023

snygga mockajackor herr höst vinter 2022

När vi tar en titt på flera herrmodekollektioner är mockajackan ett av de plagg som utmärker sig. Här tar vi fram snygga mockajackor herr 2023.

Skor i mocka har länge varit en viktig del inom herrmode. Även jackor i mocka har funnits med på ett hörn, men med mer varierad popularitet. De senaste åren har mockajackan gjort en come back i kollektionerna. Här märks bland annat Oscar Jacobson som lanserat en Field Jacket i 100% getmocka.

Men det är speciellt hos herrmodesidan REISS där vi ser ett stort utbud av stiliga mockajackor denna höst. Dessa är av många olika stilar, men de flesta är ändå av kort modell.

Snygga mockajackor för män

snygga mockajackor för män höst 2023

Mocka är ett material som passar väldigt bra tillsammans med denim. Här syns en overshirt-modell i färgen ”Tobacco” som är en väldigt populär nyans på mocka.

Samma modell finns även i både en sandfärgad och gräddvit modell. Som ni ser är det riktigt stiligt att bära denna modell av overshirt både med jeans och mer städade byxor.

snygga mockajackor för män höst 2023

Vid sidan av Field Jackets är även den så kallade Trucker Jackets vanliga hos mockajackor. Denna typ av jackor är perfekt för övergångsmånaderna mellan hösten och vintern. Denna färg är mycket stilig tillsammans med vita eller ljusa jeans.

Här är några andra färger av samma jackmodell. Speciellt olivgrönt är en av de stora trendfärgerna för män denna säsong.

När vi pratar om mockajackor finns det ändå en klassiker framför alla andra. Italienska Valstars modell Valstarino lanserades 1935 med inspiration från pilotjackan A-1 som bars av det amerikanska flygvapnet under andra världskriget.

Denna jacka genast en succé när den släpptes och omnämns som en lika ikonisk del av italiensk design som Vespan eller Achille Castiglionis lampa Arco. Ovan två modeller som Care of Carl lanserade tillsammans med Valstar under fjolåret.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *