Sommarens snyggaste solglasögon har återlanserats!

snyggaste solglasögon sommar 2022

En väldigt populär modell av solglasögon gör nu premiär för sommaren 2022. Det är Ecru med sina eleganta transparenta beiga bågar och bruntonade linser som återigen finns på marknaden.

Chimi Eyewear tillverkar bågar inspirerade av klassiska och ikoniska siluetter för att fungera till varje tillfälle. Dessa i färgen Ecru finns i fyra olika modeller. Totalt finns sex olika färger i varje modell, men enligt oss är det Ecru som skiljer sig från mängden.

snyggaste solglasögon herr sommar 2022

Ecru finns i fyra olika modeller av bågar. Den rundade bågen, modell 03, är kanske den mest klassiska i utbudet. Den påminner till designen om flera andra klassiska modeller av solglasögon som finns på marknaden. Däribland Cary Grant och Gregory Peck från Oliver Peoples.

Prisnivån ligger dock endast på en tredjedel av solglasögonen från Oliver Peoples, vilket gör Chimi Eyewear till ett av de mest prisvärda solglasögonen på marknaden.

snyggaste solglasögon för herr sommar 2022

En annan väldigt snygg modell av Ecru är modell 02, med något bredare bågar. Om du har ett runt ansikte är det denna modell du skall satsa på snarare än modell 03.

snyggaste solglasögon för män sommar 2022

Modell 01 är även den en rundad modell, men med något bredare bågar än modell 03. Bågarna är också något mer avlånga till designen. Även dessa solglasögon passar många olika ansiktsformer.

snygga solglasögon med attityd sommar 2022

Sist men inte minst har vi modell 04 med en djärv, fyrkantig design. Denna modell är kanske den mest feminina av av alla, men samtidigt passar denna modell även riktigt bra på män som vill sticka ut från mängden.

Plastbågen kommer i cellulosaacetat från den italienska producenten Mazzuchelli och linserna har 100% UV-skydd. De har en mellanmörk gradal lins av filterkategori 2 på en skala mellan 0-4.

Som vi nämnt tidigare är det mycket jordiga färger inom herrmodet 2022. Dessa solglasögon är väldigt mångsidiga att bära tillsammans med många olika färgskalor denna sommar.

Den sobra beiga färgen gör dem definitivt till en av de stiligaste solglasögon på marknaden just nu!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *