Årets sommarsnus är här – Göteborgs Rapé Fläderbris

göteborgs rapé fläderbris

Nu lanserar Swedish Match årets vår- och sommarsnus i begränsad upplaga – Göteborgs Rapé Fläderbris. Ett vitt portionssnus med smak av fläder och citron.

Ett av våra äldsta snusvarumärken

Göteborgs Rapé är ett av Sveriges äldsta svenska snusvarumärken och har funnits i sin klassiska karaktär på marknaden sedan 1919. På senare år har varumärket regelbundet presenterats i nya smakkombinationer för den som uppskattar nya upplevelser lika mycket som det genuina snushantverk originalet bygger på.

I nyheten Fläderbris adderas fläder och citrus till de välbekanta smakerna av originalet.

Göteborgs Rapé är ett av de mest innovativa snusvarumärkena på marknaden, till exempel var Göteborgs Rapé den första snusprodukten som kom ut som white-produkt 1998. Den speciella karaktären passar också särskilt bra att kombinera med andra aromer och Rapé har tidigare kommit i varianter med allt från humle, lime och hjortron till mousserande vin. Göteborgs Rapé har en mycket trogen grupp konsumenter så det är alltid en utmaning för oss att kunna överraska och erbjuda dom en särskild smakupplevelse, men med fläder och citron tror jag att vi lyckats träffa en perfekt blandning, säger Sophia Bailey, Brand Manager för Göteborgs Rapé 

Fläderbris kommer i vit portion, en stor prilla som är torr på ytan och med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease. Fläderbris har en ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av fläder, citron samt en hint av lavendel.

Finns nu tillgänglig online och i butik

Göteborgs Rapé Fläderbris finns redan nu tillgänglig i limiterad upplaga på swedishmatch.se och i Swedish Matchs egna butiker i Stockholm, Göteborg, Lund och Strömstad samt i övrig handel. Produkten har ett rekommenderat pris på 53 kronor per dosa.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *