Bästa takbarerna i Stockholm för att njuta av solens värmande strålar

bästa takterasser stockholm sommar 2022

Efter mer än ett halvår av mörka dagar, kalla vindar och dystert väder är svenskarna verkligen värda de kommande månaderna av sommar och solsken. Och vilken plats är bättre att avnjuta solens varma strålar på än en takbar? Här har vi listat Stockholms bästa takbarer på hotell sommaren 2022.

Högt belägna ovanför de livliga gatorna och med milsvid utsikt över Stockholm, är det ingen överraskning att takbarer kommit att bli ett säkert sommartecken och en favoritplats för många. 

Stockholms bästa takbarer på hotell sommaren 2022

Från lyxiga lounger till livliga takparker, här har Hotels.com listat de bästa takbarerna på hotell i Stockholm så att du kan få ut det mesta av de kommande månaderna.  

The Capital, Scandic Continental

Stockholm, Loved by Guests rating 8,8

Om du är sugen på barhäng mitt i centrum är The Capital på Scandic Continental ett utmärkt val. Baren ligger intill Centralstationen och har en svindlande och magnifik utsikt över Stockholm. Här finns allt du kan tänkas vilja ha när det kommer till läckra drycker. Helt enkelt perfekt för en solig afterwork!

Scandic Continental är tillgängligt för bokning från 1363 SEK per rum och natt¥.

Arc, Blique by Nobis

Stockholms bästa takbarer på hotell sommar 2022

Loved by Guests rating 8,3

På 11:e våningen av det moderna design-hotellet Blique by Nobis ligger trendiga takbaren Arc som ger dig en 360 graders vy av Stockholm. Läget i Vasastan gör att den skiljer sig från de flesta takbarer i Stockholm, men den erbjuder lika magisk utsikt av huvudstaden! Förutom egna versioner av grogs & highballs, erbjuds också ett stort urval av Sake som paras väl med maten inspirerade av det asiatiska köket.

Blique by Nobis är tillgängligt för bokning från 1290 SEK per rum och natt¥.

Terrassbaren, Scandic Anglais

bästa takbarer i stockholm sommaren 2022

Loved by Guests Rating 8.1

Stureplans ”hemligaste” takbar gömmer sig på Scandic Anglais sjunde våning. Detta är ett av Sommarstockholms bästa barhäng där solen ligger på i stort sett hela kvällen. Terrassbaren erbjuder en avkopplad men samtidigt festlig atmosfär.

Scandic Anglais är tillgängligt för bokning från 1504 SEK per rum och natt¥.

Takpark, Urban Deli

bästa takterasser i stockholm sommar 2022

Loved by Guests Rating 9.1

Takparken på centralt belägna Urban Deli är en av Stockholms största takterrasser. Takparken är en parkinspirerad och modern cocktailbar som upptar hela taket på 9:e våningen. Här erbjuds milsvid utsikt över hela Stockholm, en avslappnad men livfull atmosfär och klassiska och exotiska drinkar, allt efter kvällens humör.

Urban Deli är tillgängligt för bokning från 1724 SEK per rum och natt¥.

Stockholm Under Stjärnorna, At Six

stockholm at six takbar

Loved by Guests Rating 9.3

Stockholm Under Stjärnorna är en vibrerande takterrass på toppen av Hotel At Six. En modern takpark med unik atmosfär som erbjuder panoramautsikt över Stockholm och ett brett utbud av somriga drinkar. Under sommaren brukar kön till denna populära bar vara lång, men gäster på At Six behöver bara visa sin rumsnyckel för att gå rätt in. 

At Six är tillgängligt för bokning från 2415 SEK per rum och natt¥.

Läs mer: Bästa hotellbarerna i Sverige

¥De angivna priserna inkluderar skatter och avgifter. Angivet pris för dubbelrum (2 personer) är korrekta från och med 1 juni 2022 och är beroende av tillgängligheten.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *