Stor rea på Nike – Varför du bör webbplatsen genast!

Nike Sale Neon

Athleisure och bekväma kläder för hemmabruk är två områden som blivit enormt stora inom herrmode den senaste tiden. Redan innan pandemin slog till såg vi en ökning i intresset för bekväma fritidsplagg som kan användas i många olika sammanhang. Pandemin har gjort att både Ahtleisure och Loungewear formligen exploderat i popularitet – något som bland annat Business of Fashion kunnat rapportera om.

Bland de märken som sett stor ökning i försäljningen syns ASOS, som nu också lanserat en helt egen linje med träningskläder som går under namnet ASOS 4505. Det är ändå Nike som innehar den starkaste ställningen på marknaden inom träningsmode – ett märke som också sett en ökning i försäljningen det senaste året.

Nu har Nike stor rea på en mängd olika plagg. Oavsett om du försöker komma i form till våren och sommaren eller bara vill ha nya fritidskläder, kan du se hela rabattutbudet här. Här har vi samlat några av våra favoriter:

Skor

Du har antagligen ett par par Nike-skor i hushållet sedan tidigare, men man kan aldrig få för många av dessa.

Nedan är några av de stiligaste Nike-skorna som är på rea just nu. Här finns flera modeller du kan använda oavsett om du beger dig ut på en löptur eller är bara är ute på ett ärende.

Jackor & Västar

Våren är snart här men det är fortfarande kyligt ute. Här har vi valt ut några av Nikes ytterkläder som är på rea just nu.

Byxor & Tights

Bekväma byxor är en viktig deal av konceptet med Athleisure. Vem hade trott att dagen skulle komma när vi män kan gå klädda i tajts ute på stan utan att behöva känna oss obekväma? Kom i form, känn dig bekväm och se bra ut med dessa byxor.

Tillbehör & Utrustning

Behöver du kanske en ny gymväska eller hatt? Här har vi några alternativ bland reavaror för dig.

Vad väntar du på? Skynda dig innan de blir slutsålda!

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *