Sveriges bästa herrmoderea hos Oscar Jacobson

sveriges bästa herrmoderea 2022

Inlägget kan innehålla sponsrade länkar. Läs mer här.

Just nu erbjuder Oscar Jacobson 40-50% i rea på ett stort antal kvalitetsplagg. Du hittar en mängd snygga plagg både från märkets vinter- och sommarkollektioner under avdelningen. Här tar vi fram några av de bästa fynden på Sveriges bästa herrmoderea.

Det finns flera orsaker till att vi utnämner Oscar Jacobsons vinterrea till den bästa herrmoderean på nätet just nu. För det första finns det ett bra urval av storlekar bland de plagg som erbjuds. Det finns också mängder av både vinter- och sommarplagg att välja bland. Perfekt om du vill förbereda dig inför våren och sommaren inom herrmodet.

Vi kommer att uppdatera vår sida med snyggaste herrmode 2022 på måndag morgon och vi kan redan nu avslöja att de vår- och sommarplagg som finns på rea även kommer att vara aktuella kommande säsong. Det gäller både för de färger som finns representerade, samt silhuetten på de olika plaggen.

sveriges bästa herrmoderea 2022

Speciellt för den som gillar klassiskt herrmode är Oscar Jacobsons vinterrea ett sällsynt tillfälle att fynda på. Längst ner listar vi några detaljer du bör hålla koll på inför modeåret 2022. Det gäller speciellt när du letar plagg på vinterrean. Här tar vi fram några av våra favoriter hos Oscar Jacobsons vinterrea 2022.

Bästa fynden på Oscar Jacobsons vinterrea 2022

sveriges snyggaste herrmoderea 2022

Det är speciellt glädjande att man hittar ett stort urval av dubbelknäppta kavajer i urvalet av reaplagg hos Oscar Jacobson. En av de kavajer som vi är speciellt förtjusta i är modellen Erik, som finns både som udda kavaj och till kostymer.

Här är några exempel på modellen Erik i olika färger. Denna modell har både breda slag och dubbelknäppning – två detaljer att hålla utkik efter när vi går in i modeåret 2022. Denna modell är både elegant och samtidigt avslappnad. Den perfekta kavajen/kostymen för våren och sommaren!

En stilstudie i hur snyggt denna kostym sitter. Lägg märke till den något lösare silhuetten och byxorna med dubbla frontveck, hög midja och uppslag. Jordiga färger som olika nyanser av brunt och beige är trendfärger även inom vår- och sommarmodet 2022. Kavajer och kostymer i bomullsstretch är plagg som vi rekommenderar att du håller koll på om du vill ha mångsidiga plagg till din garderob.

Även pikétröjor med öppen krage är några av årets nyckelplagg. På vinterrean hos Oscar Jacobson finns både kort- och långärmade pikétröjor med öppen krage i flera olika nyanser.

Överskjortor eller skjortjackor har en stor roll inom herrmodet även 2022. Speciellt när vi snart övergår till våren och sommaren. Det finns oerhört många modeller av snygga överskjortor just nu och som vi nämnt många gånger är detta ett av de mest mångsidiga plaggen som finns. Modellen Westwood ovan, tycker vi att passar bäst till en mer uppklädd stil, trots att modellerna på Oscar Jacobsons bär den till vardagliga kläder.

Du hittar även många andra modeller av skjortjackor på Oscar Jacobsons vinterrea, där flertalet är en korsning mellan en traditionell kavaj och överskjorta.

Detaljer att hålla koll på inför modeåret 2022:

  • Byxor med dubbla frontveck och hög midja
  • Pikéer med öppen krage
  • Kavajer med dubbelknäppning och breda slag
  • Jordiga färger på plaggen
  • Överskjortor med kreativ design
  • Kostymer, kavajer och byxor i bomullsstretch
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *