Vinterrea hos Oscar Jacobson

sveriges bästa herrmoderea 2022

Just nu erbjuder Oscar Jacobson 40-50% i rea på ett stort antal kvalitetsplagg. Du hittar en mängd snygga plagg både från märkets vinter- och sommarkollektioner under avdelningen.

Det finns flera orsaker till att vi anser att Oscar Jacobsons vinterrea är en av de bästa reorna på nätet. För det första finns det ett bra urval av storlekar bland de plagg som erbjuds. Det finns också mängder av både vinter- och sommarplagg att välja bland. Perfekt om du vill förbereda dig inför våren och sommaren inom herrmodet.

sveriges bästa herrmoderea 2022

Speciellt för den som gillar klassiskt herrmode är Oscar Jacobsons vinterrea ett sällsynt tillfälle att fynda på. Längst ner listar vi några detaljer du bör hålla koll på inför modeåret 2022. Det gäller speciellt när du letar plagg på vinterrean.

Bästa fynden

Det är speciellt glädjande att man hittar ett stort urval av dubbelknäppta kavajer i urvalet av reaplagg hos Oscar Jacobson. En av de kavajer som vi är speciellt förtjusta i är modellen Erik, som finns både som udda kavaj och till kostymer.

Här är några exempel på modellen Erik i olika färger. Denna modell har både breda slag och dubbelknäppning – två detaljer att hålla utkik efter när vi går in i modeåret 2022. Denna modell är både elegant och samtidigt avslappnad. Den perfekta kavajen/kostymen för våren och sommaren!

En stilstudie i hur snyggt denna kostym sitter. Lägg märke till den något lösare silhuetten och byxorna med dubbla frontveck, hög midja och uppslag. Jordiga färger som olika nyanser av brunt och beige trender även i vårens färger 2022. Kavajer och kostymer i bomullsstretch är plagg som vi rekommenderar att du håller koll på om du vill ha mångsidiga plagg till din garderob.

Även pikétröjor med öppen krage är några av årets nyckelplagg. På vinterrean hos Oscar Jacobson finns både kort- och långärmade pikétröjor med öppen krage i flera olika nyanser.

Överskjortor eller skjortjackor har en stor roll inom herrmodet även 2022. Speciellt när vi snart övergår till våren och sommaren. Det finns oerhört många modeller av snygga överskjortor just nu och som vi nämnt många gånger är detta ett av de mest mångsidiga plaggen som finns. Modellen Westwood ovan, tycker vi att passar bäst till en mer uppklädd stil, trots att modellerna på Oscar Jacobsons bär den till vardagliga kläder.

Du hittar även många andra modeller av skjortjackor på Oscar Jacobsons vinterrea, där flertalet är en korsning mellan en traditionell kavaj och överskjorta.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *