Sveriges mest streamade filmer just nu

sveriges mest streamade filmer sommar 2022

Det är semestertider och det är definitivt en tid för att streama filmer och serier. Här tar streamingguiden JustWatch oss igenom de mest streamade filmerna från förra veckan.

Sveriges mest streamade filmer

När vi tar en koll på de mest streamade filmerna just nu kan vi se att det inte är endast nya filmer som intresserar. Inför uppföljarna av filmerna Top Gun Maverick och Downton Abbey: A New Era är det också många som väljer att kolla de filmer som släppts innan för att bättre hänga med i handlingarna.

Av döma av populariteten är det också tydligt att flera också valt att se hela Downton Abbey-serien från början. Här är de mest streamade filmerna just nu:

Läs mer: Filmklassiker inom herrmode

mest populära filmer att stream i sverige

1. The lost City

the lost city streaming

När äventyrsförfattaren Loretta och hennes omslagsmodell Alan kidnappas för att hitta en legendarisk förlorad stad, kastas de in i ett spännande djungeläventyr.

2. Spiderman: No Way Home

Spiderman film streaming

För första gången i filmhistorien får vi följa allas vår favorithjälte Spider-Man utan sin mask, och hur han inte längre kan separera sitt normala liv från riskerna med att vara en superhjälte. När han ber Doctor Strange om hjälp blir insatserna ännu farligare, och han tvingas upptäcka vad det verkligen innebär att vara Spider-Man.

3. Morbius

morbius film streaming

Farligt sjuk med en sällsynt blodsjukdom och fast besluten att rädda andra som lider av samma öde, gör dr Morbius en desperat chansning.

4. Uncharted

streama uncharted online

Gatusmarta tjuven Nathan Drake (Tom Holland) rekryteras av den rutinerade skattjägaren Victor ”Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) för att hitta en förmögenhet som Ferdinand Magellan förlorade för 500 år sedan. Det som börjar som en vanlig stöt för duon blir en jakt över hela världen för att nå skatten innan den hänsynslösa Moncada (Antonio Banderas), som tror att han och hans familj är de rättmätiga arvingarna, får tag på den.

Om Nate och Sully kan dechiffrera ledtrådarna och lösa ett av världens äldsta mysterier, kommer de att hitta en skatt, värd över fem miljarder dollar, och kanske till och med Nates sedan länge förlorade bror…men bara om de kan lära sig att arbeta tillsammans.

5. Top Gun

streama top gun film

Tillsammans med navigatören Goose blir Pete Maverick Mitchell antagen vid marinens berömda elitskola för blivande attackflygare, Top Gun.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *