TAPSTER x SIBIRIEN – Betala hållbart med lax

tapster nyckelringar för betalning

Svenska wearable-tech bolaget TAPSTER lanserar nu TAPSTER labs med kreativa samarbeten kring nya betalaccessoarer. Först ut lanseras en limiterad upplaga av handgjorda nyckelringar gjorda i hållbart laxläder framtagna tillsammans med designstudion SIBIRIEN Stockholm.

Tapster är ett wearable-varumärke som grundades 2020 av Tobias Ericsson och Ludvig Scheja, medgrundare av klockmärket TRIWA. Syfte med Tapster är att ersätta plånboken med smidigare, säkrare och framförallt snyggare betalaccessoarer. I somras lanserade Tapster ringar med betalfunktion. Nu kommer ytterligare en ny produkt från Tapster inom segmentet Smart Wearable – handgjorda nyckelringar med inbyggd betalfunktion.

Handgjorda nyckelringar med betalfunktion

nyckelringar med betalfunktion

Nyckelringarna är gjorda av laxläder som är en biprodukt från fiskodlingar i Norska havet. Den vackra strukturen i lädret får en fin patina över tid. Lädret garvas på Island och monteras sedan av SIBIREN i Stockholm där de sätts ihop med kontrasterande vegetabiliskt garvat getläder från Frankrike.

smart wearable nyckelring med betalfunktion

Inuti varje nyckelring monteras TAPSTERs NFC-chip och antenn som möjliggör de kontaktlösa betaningarna, utan behov av batteri eller uppkoppling. Produkten är limiterad till 20 stycken nyckelringar per färg.

– När världen blir kontaktlös finns det ingen anledning att betala med ett plastkort längre. Därför är vi stolta över att lansera TAPSTER labs och vårt samarbete med SIBIRIEN, med helt unika nyckelringar. De här hållbara nyckelringarna är kanske det snyggaste sättet man kan betala på. Att de dessutom kommer åldras otroligt snyggt är en bonus.” säger Ludvig Scheja, kreativ chef och medgrundare av TAPSTER.

Nyckelringarna lanseras den 28 oktober på GoTapster.com. Priset på dessa är 1495 kronor. Tapster fungerar med VISA och Mastercard utgivna av SEB, Swedbank, Nordea och Länsförsäkringar bank.

SIBIRIEN STOCKHOLM – produkter i hållbart laxläder

Sibirien Stockholm är ett svenskt varumärke som har en genuin passion för hantverk av högsta kvalitet. Varumärket utmärker sig för att tillverka sina produkter av hållbart laxläder med en skandinavisk och minimalistisk design. Sibirien Stockholms vision är att ligga i framkanten av hållbar lyxkonsumtion och visa de unika egenskaper laxläder innehar for att tillverka exklusiva produkter.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *