The Resort Co lanserar exklusiva flip-flops

sommarens flip-flops 2019

Skandinaviens första flip-flops-varumärke uppgraderar sommarens viktigaste sko till högsta italienska kvalitet.

Igår lanserade The Resort Co, ett nytt svenskt varumärke, sommarens viktigaste semestersko – flip-flopen. Varumärket erbjuder den klassiska sandal-modellen i italienska premiummaterial och med en stilren skandinavisk design.

snygga flip flops

The Resort Co kom till när de goda vännerna Niklas Schultz och Joakim Blom under en resa till Comosjön konstaterade det bristfälliga utbudet av kvalitativa flip-flops. Tillsammans lämnade de sina långa karriärer inom näringslivet och tog sig an uppdraget att skapa en lyxig modell som lämpar sig för såväl poolkanten som storstaden.

Med en uppdaterad sula i EVA som är ett slittåligt alternativ till gummi, och överdel i en rad exklusiva italienska material kombinerar varumärkets flip-flops både stil och komfort.

Flip-flops är en självklar sko när du njuter som mest av livet. Vi kände oss tvungna att göra något åt det bristfälliga utbudet och skapa en modern och lyxig modell, säger grundare Niklas Schultz i en kommentar.

Tillsammans med ett fantastisk lokalt hantverk har vi hittat vad vi tror är grunden till en modern semestergarderob, fortsätter grundare Joakim Blom.

snyggaste flip flops sommar

Sortimentet innehåller fem modeller i olika mönster och färger. Sandalerna tillverkas för hand, med stor hantverksskicklighet i en liten fabrik i Toscana i Italien.

Rem och överdel tillverkas av saffiano-läder, mocka, satin och kanvas, tillsammans med en linning av mjuk mocka för ultimat komfort mellan tårna.

snyggaste semesterskor flip flops

Sulorna består av en kontrasterande över- och undersula, och är tillverkad i en ultralätt mikrocellulär EVA som ger en flexibel och lättviktig dämpning, likt i löparskor.

Den första kollektionen från The Resort Co finns tillgängligt till försäljning via theresortco.com och exklusiva nätbutiken för herrkläder Care of Carl.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *