Svenska The Resort Co släpper solglasögon

solglasögon vår sommar 2021

Svenska The Resort Co, känt för sina lyxiga flip-flops, breddar nu sitt sortiment med solglasögon. Precis som tidigare är det italiensk elegans som genomsyrar kollektionen som nu lanseras.

The Resort Co är ett Stockholmbaserat varumärke med en tydlig nisch. Sedan starten 2018 har företaget levt och verkat för att producera kvalitativa semesterskor. The Resort Co experimenterar med olika material som läder, mocka, kanvas och satin i de flip-flops som tillverkas för hand i italienska Toscana. Stor vikt läggs vid en komfortabel design.

Sortimentet breddas med solglasögon

Nu breddar The Resort Co sitt sortiment med solglasögon av hög kvalitet. Solglasögonen tillverkas för hand i Cadore i norra Italien med italienskt lättviktsacetat och italienska metaller.

De kommer i tre olika modeller; Hacienda, Mazzo och Mocambo. Dessa har fått sina namn av legendariska nattklubbar. Alla modeller kommer i flera olika färgställningar.

solglasögon herr vår sommar 2022

För den som söker efter snygga solglasögon till våren och sommaren är detta goda nyheter. Här syns glasögonmodellen Mazzo med genomskinliga och rundade acetatbågar samt linser i blå färg.

nya solglasögon för män vår sommar 2022

Redaktionens favorit kommer även de från samma linje med rundade bågar. Här syns acetatbågar i elegant beige färg med gröna linser. En oslagbar färgkombination till vårens och sommarens herrmode. Som bekant är det mycket jordiga färger som gäller denna säsong och här har du en färgkombination som passar utmärkt till dessa.

nya snygga solglasögon för män vår sommar 2022

Modellen Mocamba har även den rundade bågar, men en något mer rätlinjig design. Tack vare de bredare bågarna är dessa solglasögon perfekt till bredare ansiktsformer. Här syns graderade gröna linser och även bågarna har ett graderat mönster som går från genomskinligt till sköldpaddemönster.

Även Mocamba hittar du i samma färgsättning som ovan nämnda Mazzo.

nya stiliga solglasögon för män vår sommar 2022

Modellen Hacienda är för dig som gillar klassiska modeller på solglasögon. Denna är något mer fyrkantig än de två andra modellerna. En mångsidig modell som passar de flesta ansiktstyper.

Solglasögonen finns att köpa på www.theresortco.com och kostar 1790 kronor.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *