Tommy Hilfiger återvänder till New York Fashion Week

Tommy Hilfiger New York Fashion Week 2022

Tommy Hilfiger, som ägs av PVH Corp. annonserar deras medverkan under New York Fashion Week för första gången på tre år, med ett experimentellt runwayevent för att visa Fall 2022-kollektionen “See Now, Buy Now”, såväl fysiskt som digitalt.

Visningen, som tar plats 11 september 19:00 EST (01:00 CET), är en interaktiv upplevelse, inspirerad av New Yorks kreativa scen: ett epicenter av människor och subkulturer, en kollision av lo-fi och hi-tech samt en blandning av stil och kreativitet. Injicerad med atmosfären från varumärkets födelseort, New York City, kommer eventet sammanföra människor genom spontana, kreativa ögonblick under en fysisk visning vid Skyline Drive-In i Brooklyn, parallellt med en aktivering i metaversumet.

Mina tankar gick genast till New Yorks kreativa kultur när jag planerade var vår återvändo till fashion week skulle ske. Det var här man kunde hitta mode, konst, musik och underhållning samlat tillsammans när jag inledde min karriär i branschen, och än idag är det den här platsen som inspirerar mig att ständigt engagera mig i de communities som bryter väg för nya kreativa upplevelser. Den här säsongen är en kollisionen mellan mina största inspirationskällor från arkivet och nya koncept för liveevent och virtuella världar. Det är detta vi vill lyfta och hylla när vi nu återvänder till NYFW, säger Tommy Hilfiger.

See Now, Buy Now-konceptet

Innovativa, multimediala varumärkesaktiveringar kommer ge liv åt TOMMY HILFIGER Fall 2022-kollektion – från New York City till europeiska huvudstäder till Chengdu och vidare. Nya koncept i utvalda TOMMY HILFIGER-butiker och takeovers hos utvalda återförsäljare samt Pure Player-partners världens över kommer komplementera den fygitala visningen. Samarbeten med globala talanger tar vid på och utanför visningen för att hedra TOMMY HILFIGERs rötter genom att skaka om prep-klassiker.

Tommy Hilfiger Roblox

Med “See Now, Buy Now” blir Tommy Hilfiger först i sin bransch med att livesända en modevisning på det globala Roblox-communityt med över 50 miljoner dagliga användare, ackompanjerade med avatarer klädda i TOMMY HILFIGER Fall 2022-looks som tar över det virtuella NewYork City.

Varje plagg som syns på den fysiska visningen kommer finnas tillgängliga att köpa över hela världen genom Tommy Hilfigers “See Now, Buy Now”-koncept, som inkluderar digitala produkter, exklusivt på Roblox. Varumärkets samarbete med den globala multiversum-plattformen lanserades december 2021 och fortsätter utvecklas genom nya faser.

Läs mer: Tommy Hilfiger är tillbaka på allvar

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *