Tommy Hilfiger presenterar sin kampanj för hösten 2022

Tommy Hilfiger herrmode höst vinter 2022

I sin höstkampanj 2022 har Tommy Hilfiger tagit andan från Andy Warhols berömda Factory och omskapat den i rött, vitt och blått och låtit människor och perspektiv mötas för att väcka ny kreativitet.

Kampanjen för hösten 2022 är en hyllning till det förflutna som är byggd för att inspirera framtiden. Tommy Hilfiger har designat rum för att väcka kreativitet – graffiti, tatueringar, projektioner, fotografering, TV, musik.

Tommy Hilfiger modekampanj höst 2022

De har fått sällskap av en stjärnspäckad skara kulturarbetare från olika generationer och bjudit in dem att mötas för att utlösa en konflikt mellan olika människor, olika kulturer, dåtid och framtid, högt och lågt, klassiskt och modernt. Allt för att driva kulturen framåt.

Design skapad av Fergus Purcell

Tommy Hillfiger dam och herrmode hösten 2022

Den nya designen har skapats av den brittiske illustratören och grafiska designern Fergus Purcell och är en djärv omtolkning av de motiv han upptäckte i varumärkets ikoniska arkiv.

Bokstäver i olika storlekar med T & H som är sammanfogade – TH Monogram är perfekt ofullkomligt och kolliderar klassisk Tommy med ett modernt perspektiv.

Det jag älskar med varumärket är att det har stor genomslagskraft; mycket färgstarkt, mycket självsäkert och mycket omedelbart. Det var dessa inspirationer som drev min design, säger Fergus Purcell.

Tommy Hilfiger höstkampanj 2022

För säsongen hösten 2022 möter arvsantikvarisk stil och modernt material. I damkläderna står den ikoniska peacoaten i centrum – nu omdesignad med en djärv twist.

Tommy Hilfiger modekampanj hösten 2022

Inom herrmodet är den uppdaterade rockiga puffern den nya favoritrocken. Omarbetade silhuetter kan ses i hela kollektionen, med bekväma tyger som säkerställer mångsidigheten i looken för att klä upp eller ner, medan mysiga klassiker med prep-silhuetter kompletterar garderoben.

Kollektionen fortsätter att återuppfinna traditionella amerikanska koder gjorda för idag.

Tommy Hilfiger herrmode höst 2022

Klassiska Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger grundades 1985 är ett av världens mest erkända premiumlivsstilsmärken. Med hjälp av Hilfigers vision och ledarskap som huvuddesigner hyllar hans varumärke essensen av klassisk amerikansk stil med en modern twist.

Tommy Hilfiger erbjuder förstklassig kvalitet och värde till konsumenter över hela världen under livsstilarna TOMMY HILFIGER och TOMMY JEANS, med ett brett utbud av kollektioner som omfattar sportkläder för män, kvinnor och barn, denim, accessoarer och skor.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *