Tre svenska hotell på listan över världens bästa takpooler

Ja, du lästa rätt. Göteborgshotellet Jacy’z, Båstadshotellet Hotell Skansen och Stockholmshotellet Downtown Camper har plockat hem varsin plats på listan över världens bästa takpooler.

The Rooftop Guide är en årlig guide till världens 50 bäst takpooler. På årets lista finns namn som Marina Bay Sands i Singapore och Address Beach Resort i Dubai. Samt inte mindre än tre svenska hotell.

PAM’s Pool Deck & Lounge på Jacy’z tar hem plats 10 för att det ”ser ut som och känns som en takpool i LA”. Här kan vi inte mer än hålla med. Även om klimatet skiljer sig en smula mellan Los Angeles och Göteborg så har Jacy’s lyckats skapa ett koncept som verkligen sticker ut bland hotell-Sveriges spatofflor och vita badrockar.

Hotell Skansen i Båstad hamnar på plats 20 för sin ”panoramiska vy över havet”. Att kalla det en takpool eller kanske att ta i, i internationella mått mätt, men med den fantastiska Bjärekusten och Båstads kallbadhus ett stenkast bort så erbjuder Skansen definitivt en naturupplevelse.

Sist ut är hippa Downtown Camper, med sin ”panoramavy över i stort sett hela Stockholm”. Den uppvärmda poolen ger möjligheten att njuta av Stockholms vackra silhuett året runt.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *