TRIWA x Oliver Cabell – Sneaker & watch

triwa x oliver cabell

Med en delad passion för kvalitet och modern skandivanisk design, har det amerikanska sneaker-märket Oliver Cabell samarbetat med svenska klocktillverkarna TRIWA och tagit fram en ny kollektion som lanseras imorgon.

Båda märkena delar samma vision gällande design, men de har även övriga gemensamma värden. Oliver Cabell har utmärkt sig genom sin helt transparenta logistikkedja, medan TRIWA nyligen släppte en kollektion klockor tillverkade av Humanium Metal. En metall som tillverkats av nedsmälta illegala vapen.

triwa x oliver cabell sko

Den nu aktuella kollektionen består av ett par sneakers som har en yttersula i italienskt gummi och så kallat ”full-grain” Nappa läder som kombinerats med detaljer i italiensk mocka, något som även finns i den klocka som TRIWA lanserar.

Klockan i samarbetet har en boett som är 42 mm, bestående av en minimalistisk urtavla med detaljer i guld och blått. Till detta kommer ett matchande armband i italiensk mocka. Sneakern TRIWA x Oliver Cabell är begränsad till endast 50 par och finns till försäljning på olivercabell.com för $188. Klockan TRIWA x Oliver Cabell finns tillgänglig på triwa.com för 2 295 SEK.

triwa x oliver cabell klocka

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *