UNIQLO Sverige lanserar digital träningsklubb ledd av svenska olympiska och paralympiska atleter

digital träningsklubb

Den japanska klädjätten UNIQLO lanserar nu UNIQLO Active Club, en serie digitala träningspass ledda av svenska olympiska och paralympiska atleter från UNIQLO TEAM SWEDEN.

Den första av sex unika träningsfilmer har nu släppts. Träningsfilmerna kommer finnas tillgängliga för alla i Sverige att se via UNIQLO:s webbplats

digital träningsklubb online

Träningsklubb tillsammans med svenska proffsatleter

Under våren bjuder UNIQLO in svenskar att träna tillsammans med svenska proffsatleter. Du kommer att vara med i samma klubb som olympiska medaljörer, paralympiska atleter och världsmästare.

Som huvudpartner och klädsponsor till de svenska olympiska och paralympiska trupperna har UNIQLO försett atleter och tränare med LifeWear sedan januari 2019. 

träningsklubb online
Alex Kessidis – Brottare

Vill hjälpa människor bli aktiva

I spåren av Corona-pandemin, när allt fler jobbat hemifrån och många gym tillfälligt stängt ner, har stillasittandet tydligt ökat. UNIQLO vill nu hjälpa människor att bryta denna trend genom att expandera sitt Sport Utility Wear-sortiment (SUW), och med Tokyo bara månader bort, erbjuda sitt community möjligheten att börja röra på sig med hjälp av UNIQLO Active Club.

träningsklubb på nätet
Fredrik Bergström – Seglare

Alla träningsfilmer är helkroppspass och framtagna av simmerskan Lina Watz, brottarna Alex Kessidis och Sofia Mattsson, seglaren Fredrik Bergström och fotbollslegendaren Lotta Schelin. 

Vi är så glada över att kunna lansera UNIQLO Active Club. Hos UNIQLO är vårt mål att förbättra allas vardag genom LifeWear. Vår kostnadsfria digitala träningsklubb med olympiska medaljörer, paralympiska atleter och världsmästare kan tillsammans med vårt nya Sport Utility Wear-erbjudande motivera människor att hålla sig aktiva och friska i dessa tider, på ett enkelt och tillgängligt sätt, säger Nikolina Johnston, COO UNIQLO Skandinavien. 

digital träning
Lotta Schelin – Fotbollsspelare

Sex exklusiva träningsfilmer

UNIQLO Active Club lanseras genom sex exklusiva träningsfilmer. De är ca 20 minuter långa och anpassade att genomföras var du än föredrar, och med föremål som går att hitta i varje hem, så som en stol, ett bord, en stege eller en matta.

träning online med brottare

Idéen med UNIQLO Active Club är att göra träning så enkel och tillgänglig som möjligt samtidigt som den ger resultat. 

Jag är så glad och stolt över att representera mitt land i tävlingar världen över. Stödet är underbart och det känns bra att kunna hjälpa svenskar att hålla sig friska hemifrån. Låt oss göra det tillsammans, säger Alex Kessidis, olympisk brottare.

Som professionell simmare måste jag ta väl hand om min kropp. Och det borde alla göra. Med UNIQLO Active Club är det enkelt att få en mer aktiv livsstil, säger Lina Watz, paralympisk simmerska.

online träningsklubb
Lina Watz – Simmerska

Nya träningsfilmer varje vecka

UNIQLO Active Club är tillgänglig för alla och helt gratis. Träningspassen publiceras på uniqlo.com/se varje vecka. För de som vill få uppdateringar om de digitala träningspassen innan alla andra, samt erbjudanden om UNIQLO Sport Utility Wear (active wear designat för en frisk livsstil) kan registrera sig på uniqlo.com/se/en/newsletter

För mer information om UNIQLO Active Club, besök uniqlo.com/se

online träning
Sofia Mattson – Brottare

Här är programmet:

Sofia Mattson – Brottare (Olympier)
18:e mars – Håll dig stark med Sofia Mattsson – Aktivera dina muskler och känn kraften av denna helkroppsträning.

Alex Kessidis – Brottare (Olympier)
25:e mars – Bygg upp din styrka med Alex Kessidis – Enkel och effektiv träning från topp till tå.

Lotta Schelin – Fotbollsspelare (Legendar)
1:a april – Coreträning med Lotta Schelin – De mest effektiva och essentiella övningarna för vardaglig styrka.

Fredrik Bergström – Seglare (Olympier)
8:e april – Var balanserad med Fredrik Bergström – Träna koncentration och koordination med dessa utmanande rörelser.

Lina Watz – Simmerska (Paralympier)
15:e april – Stretcha ut med Lina Watz – Ta en paus och belöna din kropp med ett långsamt och mjukt träningspass.

Alex Kessidis – Brottare (Olympier)
22:a april – Kraftintervaller med Alex Kessidis – Skruva upp värmen med denna intensiva intervallrutin. 

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *