UNIQLO U vår/sommarkollektion för 2021 släpps i slutet av januari

Den globala japanska klädeskedjan UNIQLO tillkännager lanseringer av Uniqlo U SS21-kollektion, vilken släpps den 28 januari. Designad av Christophe Lemaire och hans team i Paris, blir detta 10-årsjubileet av Uniqlo U, sofistikerade plagg med en känsla av lätthet och frihet efter en lång vinter inomhus.

Årets modefärger 2021

Jordnära och neutrala färger blandas med ljusa nyanser och väcker en känsla av naturens förnyelse. Ett modernt boende kräver kläder med enkelhet och ett syfte.

Mångsidighet och praktiska egenskaper är viktigare än någonsin. Kollektionen består av 35 produkter för dam, 33 produkter för män och, nytt för den här säsongen, 5 produkter för barn (släpps den 25 februari).

modetrender 2021 färgtrender för män och kvinnor

Nytt inom herrmodet 2021

Funktionella och slitstarka plagg utformade för att vara praktiska och användbara; enkla plagg är inspirerade av arketypiska herrpassformer. Tygerna som används är valda för att åldras väl, exempelvis bomullspoplin och twill, samt 3D-stickade plagg i en ny linne- och bomullsblandning.

snygga herrkläder för 2021

Favoriten, Uniqlo U t-shirten, kommer med marint inspirerade ränder samt krage. Kollektionen består även av workwear-inspirerade byxor i jordnära toner. Vi ser även en truckerjacka och jeans med normal passform för att skapa en ton-i-ton-look.

snygga byxor för män 2021

Nyheter för dammode

modetrender 2021 dammode

Rena, minimalistiska silhuetter och lättskötta tyger präglar SS21-kollektionen för dam. Lätta och luftiga plagg tillverkade i viskos och bomullspoly-blandningar, och sömlösa 3D-stickningar med sommarvänliga tyger.

Den transparanta skjortan återvänder med klassiska herr-ränder. Denim är en stor del kollektionen, med jeans med en normal passform och ett rakt snitt. Vi ser även tunikor och klänningar i flytande och mjuka färger, samt en kjol i bomullstvätt och kortare kappor för enkel cykelpendling.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *