UNIQLO x JW ANDERSON SS20 släpps i Stockholm på torsdag

uniqlo jw anderson i stockholm mars 2020

Som vi tidigare kunnat berätta är det nu dags för den japanska klädåterförsäljaren UNIQLO att återigen släppa en kollektion tillsammans med det ledande London-baserade modevarumärket JW Anderson. Kollektionen kommer finnas tillgänglig i butiken vid Kungsträdgården i Stockholm samt via uniqlo.com från den 12 mars. Här kommer ytterligare några härliga bilder från kollektionen.

Med temat “British Country Style” är kollektionen från designern Jonathan Anderson den första att innehålla barnkläder. Den nya linjen för samman funktionalitet och detaljer från LifeWear med Andersons lekfulla tolkning av klassiska brittiska mönster, så som gingham-rutor och lappteknik.

uniqlo jw Anderson British country style kollektion

Kollektionen som är inspirerad av traditionella plagg innehåller flera produkter med starka nyanser som är signifikant för JW ANDERSON’s design.

british country style jw Anderson Uniqlo

En lättnedpackad herrparkas har uppdaterats i trendig anorak-stil för en androgyn look och damkollektionen innehåller klänningar och kjolar i lappteknik, samt gingham-mönstrade tote bags.

Designen och detaljerna i barnkollektionen är detsamma som för de vuxna, men i mindre storlekar. Linjen innehåller också blusar i linnemix som är inspirerade av gamla seglarkläder och klassiska skjortor med fastsydda paneler som adderar en unik detalj. Produkterna för barn kan enkelt koordineras med de vuxnas och detta för att göra familjeutflykterna ännu roligare.

uniqlo jw anderson i stockholm mars 2020
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *