Victorinox tar den ikoniska väskserien Spectra till nästa nivå med lanseringen av 3.0

victorinox resväskor online

Victorinox tar den ikoniska väskserien Spectra till nästa nivå när det gäller funktionalitet, innovation och stil med lanseringen av Spectra 3.0. Dessutom introducerar man ett nytt återvunnet material till de stilrena väskorna som kommer i svart och rött.

Anrika schweiziska Victorinox började sin knivsmedsverksamhet redan 1884 och är mest känd för sin legendariska ”Original Swiss Army Knife”. Numera hittar du allt från klockor, reseutrustning, kläder och parfymer i utbudet. Nu har företaget lanserat en ny modell resväskor av hög kvalitet.

Victorinox Spectra 3.0

resväskor herrmode

Spectra 3.0 den första Victorinox-resväskan som är gjord av ett återvunnet skalmaterial av polykarbonat. Detta material ger god hållbarhet utan att kompromissa med styrka, prestanda och slagtålighet. Den uppfyller Victorinox högsta kvalitets- och teststandarder.

För att ge extra packningsbekvämlighet, erbjuder de mellanstora och stora modellerna ett nytt inbyggt, förbättrat självexpanderbart system med upp till 40 procent extra volym; handbagagestorlekarna upp till 20 % extra utrymme.

resväskor på nätet

Tack vare en lätt fjäderkonstruktion expanderar expansionssystemet automatiskt så fort det dras upp. Detta håller sidoväggarna stadiga och möjliggör enkel toppmatning även när höljet är expanderat.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *