501: Numret som förändrade allt

levi's 501 150 år

Nästa år firar Levi’s 150-årsjubileet av den ikoniska Levi’s 501, ett av världens mest bestående stilföremål och en global ikon med en oöverträffad och berömd historia. När vi nu går in i sommarmodet är dessa en av de hetaste på marknaden gällande jeansmode för män.

Medan en knäppgylf, ett rakt ben och en röd flik på den bakre högra fickan är de grundläggande principerna för dess utformning, utvecklas 501 kontinuerligt med utgångspunkt i det aktuella kulturella och stilistiska ögonblicket.

För att utnyttja den komfort som så många hämtar från allt som hör slutet av 90-talet är det Levi’s 501 90-talsjeansen för kvinnor och Levi’s 501 90-tals shorts för kvinnor som ligger helt rätt i tiden denna vår. Med en mer avslappnad passform i sätet och benet fångar de perfekt den sena 90-talskänslan, när lösare – och till och med lite slokig – betydde precis rätt mängd attityd.

Kampanj för att fira Levi’s 501

För att fira 149 år av denna episka denimikon har Levi’s samarbetat med fem visionärer vars berättelser verkligen förkroppsligar 501-andan, och som alla hjälper till att hylla jeans som startade allt genom en snygg ny kampanj.

I kampanjen visas den mångsidiga stilen och livslängden hos dessa ikoniska jeans genom 501 Original, 501 90s Jeans och Shorts samt vintage 501s från Levi’s Secondhand. I kampanjen syns skådespelaren Barbie Ferreira från Euphoria och den kommande Jordan Peele-regin Nope, designern, konstnären, modellen och grundaren av den legendariska A$AP Mob, A$AP Nast, modellen, affärsägaren och YouTube-värden Hailey Bieber, den Berlinbaserade, koreanskfödda DJ:n, konstnären, producenten och kulturikonen Peggy Gou samt idrottaren, England-stjärnan, filantropen och barnaktivisten Marcus Rashford.

levi's 501 kampanj
levi's 501 ikoniska jeans
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *