A Scented Christmas från Gents

gents parfymkalender 2023

En klassiker är tillbaka i år igen: Gents parfymkalender ”A Scented Christmas”. En perfekt julklapp till din man – eller, för oss män, till sig själv – om du älskar parfymer eller bara är nyfiken på något nytt.

Vad är en parfymkalender?

Gents parfymkalender är helt enkelt en adventskalender för män med parfymprover i. Gents själva vill inte klassificera det som manliga dofter, och var och en salig på sitt vis. Helt klart är det i alla fall inte för den som uppskattar en feminin doft – här talar vi en hel del tobak, trä och citrus.

Kalendern består av 24 parfymprover från 18 olika parfymhus. Bakom varje lucka finns 0.7 ml parfym i en provflaska, vilket räcker till ett par dagar. Det här är normalt eau de parfum, där det räcker med mycket lite parfym per gång. 18 parfymhus finns representerade i 24 luckor. Olika kalendrar kan innehålla samma dofter, men det är också möjligt att det finns variationer mellan kalendrarna. 

Kalendern finns bara till förbeställning online så vi kan inte garantera innehållet, men om den alls liknar förra årets parfymkalender talar vi om parfymer av högsta kvalitet. I Gents parfymkalender förra året hittade vi klassiska parfymhus som Creed, Acqua di Parma, Floris, Byredo mfl. Samtidigt fanns det också många små och spännande hus att prova från också.

Det här är för det första fantastiska parfymer. För det andra är det dyra parfymer, där priset minst likar på 10 kr / ml och t.ex. Creed uppåt 50 kr / ml. Det är sällan man kan gå gratis parfymprover för den här typen av parfymer och kalendern är utan tvekan värd priset.

Bråttom, bråttom

Om du är intresserad är det hög tid att beställa nu. Den 24 november skickas samtliga kalendrar till sina köpare och antalet kalendrar är begränsat.

Du hittar parfymkalendern hos Gents.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *