Åhléns satsar på herrmode – Modeprofilen Martin Hansson ny stilexpert

åhlens herrmode

Åhléns gör en stor satsning på herrmode och tar ytterligare ett steg i att bredda sitt erbjudande mot kund genom att knyta till sig modejournalisten Martin Hansson som stilexpert. Martin kommer förutom att guida sina egna följare genom Åhléns utbud även att synas i Åhléns egna kanaler. 

Åhléns har idag ett brett erbjudande av herrmode på åhlens.se och de större Cityvaruhusen, med märken som bland annat Barbour, Rains och Morris. Utmärkta märken för den som söker efter snygga ytterplagg och eleganta herrkläder till vintern. Dessutom har herrsortimentet utökats i många fler varuhus. Herrplanet på Åhléns City i Stockholm moderniserades också 2019 för att ytterligare stärka kundupplevelsen.

På Åhléns tar vi nu nästa steg för att stärka vår position som en attraktiv modedestination och specifikt inom herrerbjudandet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder något extra och i kombination med våra modevarumärken är vi väldigt glada över att ha knutit Martin som stilexpert till oss i denna satsning. Med hans gedigna modekunskap, expertis och stil kommer han både kunna inspirera och guida våra herrkunder framåt. Vi ser fram emot att tillsammans med Martin visa att vi är en spännande och relevant herrdestination, säger Åhléns marknadschef Charlotte Wessman.

Lång historia inom herrmode

Martin Hansson har en lång historia inom herrmode och har arbetat som modejournalist på Café och Metro Mode såväl som stilexpert i TV. Han är idag en väl etablerad modeprofil och är skicklig på att nå ut med sin kunskap till män på olika plats i livet, geografiskt såväl som åldersmässigt.

Jag brinner verkligen för att hjälpa män till en snyggare och smartare stil och började min egen modekarriär på Åhléns City i Stockholm för drygt tio år sedan, då som säljare av herrmode. Det känns därför otroligt kul att jobba med Åhléns igen och få vara med och guida Sveriges alla män till en stil som de är stolta över och som håller över säsonger och år, säger Martin Hansson.

Samarbetet med Martin inleds idag och Åhléns kunder kommer kunna ta del av detta i olika former. Kanske det snart är dags att äntligen få ta del av det första Liveshopping-eventet för män hos Åhléns snart?

Join the Conversation

1 Comments

 1. Att. Martin Hansson ”Stilexpert”
  Hej Martin,
  Kollade nyhetsmorgon där du för andra året i rad envist försöker lura svenska folket att smoking uttalas smouking!!!
  Bäste s.k. stilexpert, smoking uttalas SMÅKING på svenska! Något som redan salig Magdalena Ribbing en gång tog upp, också i Nyhetsmorgon.
  Smoking, med ditt uttal betyder rökning/rökande eller ex. Jag röker = I’m smoking.
  För din upplysning så heter smoking på engelska BLACK TIE och på amerikanska TUXEDO eller bara TUX. Den vita dubbelknäppta kavajen som du också felaktigt kallade för SMOUKING är en DINNER JACKET och inget annat!!!
  Vore väldigt tacknämligt om du till nästa år ville ta dig av mina upplysningar om ditt missvisande uttal, så att du kan leva upp till titeln ”stilexpert”.
  I all välmening
  Gerard

Leave a comment
Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *