Årets bästa investeringar bland designerplagg för kvinnor

bästa investering designerväskor

Med över 210,6 miljoner visningar för #designerbagsTikTok är det uppenbart att marknaden för lyxartiklar blomstrar. Innan du spenderar tusentals kronor på en handväska från Gucci eller en klänning från Valentino är det viktigt att du vet vilket köp som verkligen är en investering.

Om exklusiva herrklockor är den ultimata investeringen bland modeartiklar för män, kan detsamma sägas om handväskor bland kvinnor. Det finns dock vissa utmaningar om du planerar att köpa en handväska i present till din flickvän eller fru. Om inte intresset är kunskapen finns där är det en risk att du köper något som tappar i värde. Med rätt kunskap i ämnet kan det däremot vara en riktig bra investering!

Läs mer: Designerväskor som investering

Bästa lyxiga modeartiklar som investering hösten och vintern 2022

Med detta i åtanke valde sajten Bestcasinosites.net i samarbete med modedesignern Esin Akan (www.esinakan.com) att ta fram värdefulla råd om vilka designerplagg man bör investera i och vilka man bör undvika under 2022.

Vilka designermodeplagg håller sitt värde bäst?

Många kommer att drömma om att ha råd med en designerhandväska, eftersom den ses som ett eftertraktat föremål för många som vill börja samla på högklassiga produkter. Till skillnad från skor och kläder som är mer sårbara för slitage är handväskor ett mycket säkrare alternativ eftersom dess värde inte tenderar att minska och till och med kan öka med åren.

Vilka är mest riskfyllda att investera i?

När man köper designprodukter är det viktigt att tänka igenom köpet och inte vara impulsiv när man köper saker baserat på trender. Undvik trendiga stilar, tryck och färger som kommer att gå ur modet efter en säsong (t.ex. äppelgrönt). Se till att du bara investerar i saker som är funktionella och som du vet att du kommer att tycka om i många år framöver. Se till att undvika att köpa storlekar som är för små eller för stora för dig, oavsett om det gäller skor, kläder eller handväskor. Likaså är det bäst att köpa neutrala toner och undvika starka färger som du kanske tappar intresset för.

Finns det några märken som aldrig tappar i värde?

Det är bäst att investera i avancerade, etablerade märken som Chanel och Hermès. Dessa välkända märken har en stark marknad eftersom utbudet är lågt och efterfrågan är hög. Till exempel är väntelistan för en Hermèsväska cirka tre år. Därför har de inte många försäljningar och de de gör brukar vara för höga belopp. Du kommer inte att hitta en Hermèsväska i ett varuhus, vilket gör föremålet exklusivt och av högt värde.

Bör du välja föremål i begränsad upplaga?

Ja, sällsynta föremål ökar i värde med tiden och om du någonsin vill sälja kan du därför göra en rejäl vinst. Föremål i begränsad upplaga blir mer värdefulla eftersom de inte finns tillgängliga året runt och därför tillverkas inte många. Återigen ökar detta köparnas efterfrågan och gör föremålet mer eftertraktat. Dessa föremål slutar ofta som samlarobjekt, särskilt om de har utmärkande egenskaper.

Hur kan du försäkra dig om att du köper en äkta vara?

Köp alltid direkt från varumärkets webbplats eller butik. Om du köper via tredjepartskanaler, välj pålitliga butiker som Net-a-Porter och Selfridges.

Falska väskor kan vara behandlade med farliga kemikalier som orsakar cancer. Så undvik dem till varje pris. En äkta vara är inte bara bättre för din hälsa, den kommer också att hålla sitt värde i flera år.

Vilka trendiga plagg är en bra investering?

Crossbodyväskor i läder eller tote bags i läder kommer alltid att vara trendiga. Välj klassiska färger som svart, rött, naken och solbränna. Den här säsongen är gröna och orange toner de bästa att investera i eftersom de kommer att vara på modet i ett par säsonger. Modulär, tidlös design kommer också att vara på modet på grund av den ökande medvetenheten om hållbarhet och användning vid flera tillfällen.

Vilka åtgärder kan du vidta för att se till att ditt föremål hålls i gott skick?

För att hålla ditt designervarumärke i gott skick och garantera dess värde i många år framöver är det viktigt att förvara handväskorna i sina dammväskor av tyg, borta från direkt solljus. Kläder bör transporteras i klädpåsar för att undvika revor och tårar när de transporteras till speciella evenemang som bröllop. Se till att handväskorna förvaras i stående position för att undvika att de krossas och tappar formen.

Vilket är det bästa designobjektet att köpa först om du planerar att samla?

Handväskor eftersom du kan bära en sådan under flera säsonger och år. Det finns ingen storleksbegränsning som för skor. Det är lättare att behålla sin nya look. Priserna kommer att öka för alla lädervaror. Så investera hellre tidigare än senare.

Jag rekommenderar att man investerar i nya märken medan priserna fortfarande är tillgängliga. Bra är Mansur Gavriel, Staud och Esin Akan.

Rekommenderar du att köpa från ett företag eller en enskild säljare? Vem ger de bästa priserna?

Jag skulle rekommendera att köpa från ett företag eftersom det är troligt att de är väletablerade och mer troligt att de är lagliga. Dessutom kan du förvänta dig en större kundbas och därför fler recensioner för att avgöra om de är seriösa.

Eftersom företag konkurrerar med andra företag i samma bransch kommer de att erbjuda konkurrenskraftiga priser som ger kunderna en bättre affär än om de köper av en privatperson.

Leave a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *